Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuz

Ja Polka on Turek

Polecane posty

Otwieram nowy topik:-) Poświęcony związkom mieszanym zwłaszcza polsko- tureckim

Gość przepraszam, ze nie na temat
ale normalnie przeczytałam 'ja Pola on Tusk' :D już milknę i się nie wtrącam :P

Gość przepraszam, ze nie na temat
*Polka (juz mnie nie ma :P)

Gość rqqfwerwer
Juz bylo tu wiele podobnych tematow i znowu to samo uslysz. Chcesz sie pchac do araba to sie pchaj tylko pozniej nie placz zeby Polska z naszych podatkow fundowala powrot do Polski bo on cie bije nie chce wypuscic.

Kuz wybacz ale ja nienawidze turasow i jak slysze ze polka lata za takim to mi sie noz ostwiera.

Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kulturalnej rozmowy

Jeżeli ktoś jest w związku mieszanym miłe widziane bedą wszystkie wpisy

Gość thug life bitch
Jestrem w takim zwiazku i nie narzekam :) Juz prawie 3 latka nam leci.

Gość rqqfwerwer
Tak. I tak jak widzisz nikomu się nie chce pisać więc może i ja skończę

Będzie bardzo miło jak opuscisz ten lokal :-)

thug life bitch Super wszystkiego dobrego Ci zycze

Gość thug life bitch
Wiec, kontynuujac, poznalam go w Niemczech. Od razu zaiskrzylo. Szybko razem zamieszkalismy. Po 3 miesiacach naszego zwiazku wyladowalam w szpitalu na 2 miesiace i odwiedzal mnie codziennie. Wtedy zrozumialam, ze to TEN FACET. Nigdy od nikogo nie doswiadczylam tyle czulosci i opieki. Nie wierzy w allaha, a ja nie wierze w boga, jestesmy ateistami i skupiamy sie na ziemskim zyciu. Na poczatku ciezko bylo do siebie dotrzec, ale w koncu zrozumial, ze nie zmienie swojego stylu. Zmienilam jedynie to, ze juz nie nosze szpilek i miniowek, bo go to bardzo stresowalo, ze inni na mnie patrza :D Wychodze sobie sama, gdzie chce. Nie imprezuje, bo nie mam ochoty widziec frajerow z klubow. Mam 24 lata, on 30.

Gość thug life bitch
Kuz, dziekuje! Tez jestes w takim zwiazku?

Gość thug life bitch
Mowi do mnie: Miauku :D

Czyli jednym słowem da się :-) Ja także mam faceta Turka Jesteśmy razem już dość długo Planujemy ślub i wspólne zamieszkanie w polsce

Gość thug life bitch
Pewnie, ze sie da! Liczy sie CZLOWIEK, a nie narodowosc. Rozumiem, ze mieszkacie w Turcji? Super, ze planujecie slub, zazdroszcze :D My na razie po prostu zyjemy ze soba i nie rozmawiamy o slubie. Zycze Ci wszystkiego naj naj z nim :)

Ja mam 29 lat a on 34 :-) Mam nadzieje ze wiecej dziewczyn się odezwie i powymieniamy się doświadczeniami Tymczasem dobranoc :-) Odezwę się rano

Gość Prawda jak zwykle
Gówno sie da. to nie wielki procent. Ozeni sie z toba dostanie polskie papiery i cie kopnie w dupe. albo bedzie cie meczyl. turki potrafia niezle omamic polskie kobiety. jestescie strasznie puste

Ja narazie jestm w Polsce a on w Turcji Był u mnie niedawno i planujemy jego przyjazd na stałe Fajnie ze razem mieszkacie tez bym już chciała

Gość thug life bitch
Czlowieku, zastanow sie, co mowisz. Turcja jest bogatsza od Polski i im wcale nie zalezy, zeby do Polski przyjezdzac! Pierw troche poczytaj, a potem sie wymadrzaj. Dobranoc, Kuz, ja tez jutro bede i mam nadzieje, ze wiecej dziewczyn sie odezwie. Przez niemal 3 lata nie przylapalam go na ani jednej krzywej sztuacji, za to z polakami to sie zdarzalo. Jest dobrze :)

Gość thug life bitch
Kuz, skoro jestescie juz dlugo razem, to sie nie zastanawiaj i go sciagaj do PL :)

Gość olek.m
co ten twój turas kebaby robi sie zajadacie tymi kebabami i z tego zwiazku beda kebabowe dzieci

Gość daruniaaa
ja tez spotykam sie z turkiem, ale tu w Polsce, on 31 ja 28, dotychczas spotkalismy sie tylko 7 razy ale on juz planuje nastepne spotkania, ja nie wiem czy sie w to pakowac ale z drugiej strony facet po dwoch fakultetach na Uw, zna biegle kilka języków no i prace ma świetną, a takiego polaka to ze swieca szukac, z tego co powiedzial mi była dziewczyna jego go oszukala bo spotykala sie z dwoma na raz jest dosyc wrazliwym facetem, narazie jestesmy na etapie poznawania sie

Gość thug life bitch
Kebaby sa zajebiste i fajnie, ze jest tu w Dojczach tyle imbisow. Moj facet nie robi kebabow, hehe. On sobie fajnie zycie ustawil, bo pracuje tylko w weekendy w nocy, a spokojnie starcza nam na wszystko na caly miesiac :)

Gość uhfg
w czym bogatsza jest Turcja od Polski? chyba w turystyce i z tandenty z swiecidełkami bo nie w PKB poczytaj sobie a potem pisz