Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuz

Ja Polka on Turek

Polecane posty

Gość thug life bitch
Chocby w tym, ze sie tam wiecej zarabia, nie ma takiego problemu l lekarzami jak w naszym NFZ. Poza tym Turcja nie lize dupy Amerykancom i propaguje swoja kulture!!! Ogladam turecka tv i tam jest telewizja misyjna - pokazuje sie milosc, dobroc, chorych ludzi. A w Polsce to np mala szansa na obejrzenie filmu francuskiego, bo wszedzie wciska sie plytkie amerykanskie gowno, zeby otepiac ludzi i zeby glosowali na PO i innych zjebow. Szanuje Turcje, jak na kraj muzulmanski, to jest tam nie najgorzej. Polska to ruina, Wam sie wmawia, ze to jest druga Irlandia hihi

Gość thug life bitch
Srednio w Turcji sie zarabia dwa razy wiecej niz w PL, wiec zamknij jape, bo rozmawiasz z koneserka.

Gość wanierw
ta kobieta w Turcji dla mezczyzny jest kupą gówna czyli jest zerem nic nie ma do gadania przeciez to kraj mułzumanski

Gość thug life bitch
znam rodzicow mojego chlopaka i jego mama ma DUZO do gadania, w sumie to ona rzadzi w tym domu. Sa rozni ludzie tam, a nie, ze wszyscy sa tacy sami i nie szanuja kobiet! Jedni chodza do meczetu, inni sa swieccy. Tam nikt cie nie zmusza do zakladania burki, no chyba, ze trafisz na ortodoksyjnych rodzicow. Tam jest tak jak u nas - chodzisz do kosciola albo nie. Kobiety maja tam o wiele wiecej praw niz w krajach arabskich.

Gość Prawda jak zwykle
Turcja bogatsza od Polski tam srednią krajowa zawyżaja bogaci ktorych jest kilku tak samo jak w Zjednoczonych Emiratach srednia zawyzaja Szejkowie. Ale zdecydowana wiekszasc do biedacy ktorzy pasą kozy. Moze nie tylko pasą....

Gość Adamo...
Płaca minimalna w Turcji jest troszkę wyższa niż w Polsce ale nie dwa razy jak ktos tutaj napisał nie piszcie bzdur poczytaj sobie na necie Masz dane Polska 317,58 = 1317zł. Turcja 392 = ok. 1626zł.

Gość Prawda jak zwykle
A Ty dalej najezdzaj na Polske jak tak źle to po co chcesz z kebabem tutaj mieszkac. Tu nie ma dla takich miejsca. W całej Europie ludzie zaczynaja sie przeciwko ciapatym bunotwac

Gość daruniaaa
w Polsce jest totalny upadek wartosci moralnych, a ludzie maja sieczke w mózgu przez tv zrobiona, zanik wartosci rodzinnych, wszechobecna prostytucja i komercjalizacja, z tego co widze to celem w zyciu polaków jest kupowanie rzeczy, ja tez wole turka niz polaka, mam meza turka od 11lat. Polska to jest dno, tylko ludzie chyba nie widza w jakim gównie żyja

Gość thug life bitch
Poczatkujacy nauczyciel ma okolo 1000YTL (co w porownaniu z polskim jest 2 razy wiekszym wynagrodzeniem) .

Gość thug life bitch
Darunia, super to powiedzialas. Zgadzam sie calkowicie!!! I zycze szczescia z wybrankiem :*

Gość Prawda jak zwykle
To wcale nie znaczy ze wszyscy tacy są. Najlepiej uciec z tonącego statku niż próbować go uratować i zmienić. A za 2 lata będe czytał topik Jestem z Turkiem, on mnie bije, nie szanuje

Gość thug life bitch
W Polsce to prawie kazdy sie tanio lansuje. Ja tez kupowalam ciuchy jak glupia, ale przystopowalam, bo zobaczylam, ze moj cale zycie w Niemczech mieszka, a tak nie szaleje. Mamy w PL, to zamiast uczyc coreczki, jak byc sexi, powinny ich nauczyc gotowac.

Gość Bert Power.
jesli tak tam dobrze w tej Turcji czy tam z tymi turkami to wypad z stąd co jeszcze tutaj robicie ciapaty to ciapaty nie cierpie tych brudasów turasów gonic to gówno

Gość thug life bitch
je'

Gość Klara też łódź :P
haha same nie wiecie co piszecie najpierw bla bla narodowość nie jest ważna, a potem że turek lepszy od polaka heh

Gość thug life bitch
Polacy to maja chyba jakies kompleksy na punkcie Turkow :D Chyba im karnacji zazdroscicie, bo wy sie musicie smazyc w solarium :D

Gość thug life bitch
Ja po prostu trafialam na wyjatkowych frajerow w PL. Ktos inny moze miec wiecej szczescia. Kazdy sobie sam opracowywuje recepte na sukces. Nic Wam do tego, z kim jestem!

Gość Frank Gerf
jus pare polek uciekło od meza turka z turcji ale co sie dziwicie jak nie miała szans u zadnego polaka bo zaden nie chciał na taką spojrzeć to załapała Turasa i szczesliwa ze na taką zechciał spojrzec i z nią byc

Gość Prawda jak zwykle
A czego tu zazdroscic. Jak ktos normalny to dla niego nie liczy sie kolor skory. Wy jestescie tez z nimi z innych powodow. Mam dwie kolezanki ktore sa z arabami i opowiadaly mi jak im pały obrabiają, dupy dają

Gość thug life bitch
No to pogratulowac kolezanek. Fajnych masz znajomych, nie ma co :)

Gość Karol.0246
jedyna dobra rzecz od Turka to kebaby a reszta to dla mnie Turek to śmieć

Gość Prawda jak zwykle
Własnie zauważyłem że z arabami są głownie polki zakompleksione które lecą na tanie komplementy, takie które w Polsce nie mają powodzenia a teraz czują się lepsze.

Gość Prawda jak zwykle
Ja mam takie kolezanki ale One też Ciebie prezentują. Wystarczy lepiej pogadac z jakimkokwiek arabem to powie ze polki sa latwe i puszczalskie

Gość thug life bitch
Yyyy no ja akurat nie jestem zakompleksiona, bo sie wzielam za siebie :) Po prostu cholernie mi sie podoba taki kolor karnacji, a jesli idzie w tym w parze super charakter, to latwo idzie sie zakochac.

Gość thug life bitch
Nie, nie - ja sie tym roznie od Twoich kolezanek, ze nie opowiadam swoim kolegom, komu obciagalam :)

Gość thug life bitch
Kazdy, kto generalizuje, jest dla mnie smieciem. Wszedzie sa latwe kobiety, nigdy nie jest latwa cala nacja.

Gość Paweł--7ul.
w zycie nie chciałbym miec takiej kobiety co z ciapatym zyła kijem bym ją nawet nie dotknął szłysza komplementy od takiego Turka i juz sa szczesliwe zakochane bo od rodaka nie słyszała takich słów, jestescie workiem na sperme dla ciapatych arabów

Gość Prawda jak zwykle
Wiem ze charakter jest wazny ale Ty nie widzisz tego ze 90 procent polek na poczatku jest zakoncych nie widzi wad a po jakims placze przez takich arabow. Np jednej z mojej kolezanek taki wlasnie gosc grozil ze jej gardlo poderznie jak go zostawi a sam jej powiedzial ze bedzie inne ruchal bo innaczej nie moze to jest ten swietny charakter. Ja wacale nie jestem zazdrosny tylko probuje wam powiedziec jak to wyglada. Ale twoje zycie i tak nie zrozumiesz

Gość Prawda jak zwykle
Kazdy, kto generalizuje, jest dla mnie smieciem. Wszedzie sa latwe kobiety, nigdy nie jest latwa cala nacja. Powiedz to swemu turkowi. On Ci sie nie przyzna ale na pewno tak mysli

Gość thug life bitch
A kogo to obchodzi, kogo Ty bys dotknal? W ogole mnie nie ruszaja Twoje bluzgi, bo jestem dumna z tego, kim jestem i w przeciwienstwie do Ciebie nie daje upustu swojej frustracji w ne cie poprzez obrazanie ludzi, ktorych nie znam. Inny etap ewolucji - moze tez kiedys dojrzejesz :)