Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krakowiaczek jeden przystojny

Dlaczego kobiety szukają tego złego?

Polecane posty

Gość Panicz on tour
Bo dla nich to wytłumaczenie,że mają takie życie. Mają usprawiedliwienie dla swej nieudolności.

Ja zawsze wybieram Jasną Stronę Mocy, bo sama jestem rycerzem Jedi. :D Jeśli chodzi o ciemną...to tylko The dark side of the moon na CD. :classic_cool:

Przecież tak jest zawsze, ze jest jasna strona i ciemna strona. A The dark side of the moon to tytuł płyty, jełopo. :) Żadna kobieta nie chce mieć u swojego boku chama (może niektóre w łóżku oczekują dominacji, wulgarności i poniżenia) ani życiowej tzipy (właśnie takiego niedojny jak ty, miauczącego na kobiecym forum jakie to jesteśmy złe). ;) 🖐️

Po pierwsze primo - nie potrafisz używać" bynajmniej", co traktuje o braku wiedzy elementarnej, co cię z miejsca dyskwalifikuje. Po co używasz słowa, którego znaczenia nie rozumiesz? Po drugie - po prostu - moja powyższa teoria rośnie w siłę. Po trzecie - to nie jest forum dla popłakanych gimbusów. :O To nie jest nasza wina, że żadna cię nie chce. 🖐️ Po czwarte - interpunkcja jest ci obca tak samo jak mnie jest obca fizyka kwantowa. :) 🖐️

W życiu nie spotkałam kobiety, której podobałby się agresywny przedstawiciel osiedlowej patologii. Oglądasz za dużo Trudnych spraw i M jak miłość. 🖐️ Co innego, kiedy po jakimś czasie z normalnego faceta wychodzi bydlę, ale nie można powiedzieć, ze kobieta sobie wybrała "złego chłopca", bo tak naprawdę nie wiedziała, ze jej partner taki jest. I takie przypadki znam. :O

Gość etghkgkgdcdffcfcc
W życiu nie spotkałam kobiety, której podobałby się agresywny przedstawiciel osiedlowej patologii. Oglądasz za dużo Trudnych spraw i M jak miłość. Co innego, kiedy po jakimś czasie z normalnego faceta wychodzi bydlę, ale nie można powiedzieć, ze kobieta sobie wybrała "złego chłopca", bo tak naprawdę nie wiedziała, ze jej partner taki jest. I takie przypadki znam.------------tak tak jasne, nie spotkałas takiej kobiety? to gdzie ty mieszkasz? :D wiekszosc kobiet woli brudne charaktery, idealny dowod na to, to fakt ile teraz jesat samotnych matek, bo tatus spier...

Gość etghkgkgdcdffcfcc
vera lynn sciemnia jak najeta, pewnie sama sie zadajealbo zadawala z takimi :D

No to fajne masz towarzystwo, brachu. To może inaczej - żadna normalna, mądra kobieta z świadomie patologią się NIE zadaje. 🖐️

Gość etghkgkgdcdffcfcc
tak predzej :D

Chłopak mojej koleżanki ze studiów lał ją regularnie. Ona dla niego przeprowadziła się 600 kilometrów od domu. Na początku było fajnie, love krove, podróze, kwiaty a potem peezdy pod okiem i rozcięte wargi. 🖐️

A pomyśl sobie ile tych samotnych matek nawet nie zna imienia ojca swojego dziecka. To jest dopiero klawa patola. :classic_cool:

Skąd masz takie dane, ze 70% kobiet to patologia? Proszę o wyniki badań. 🖐️ Mieszkam w dość dużym mieście, do kościoła mam blisko, ale tam nie uczęszczam. Lat mam 25 i jak widać moi znajomi są w miarę normalni. :classic_cool: Skoro dla ciebie kobiety przez "faceta" to szara codzienność - radzę zastanowić się nad sobą i swoim środowiskiem, Panie Gangster wannabe. :D 🖐️

Zdzisiu, przyznaj się - jesteś dobry czy zły? Bo nie wiem czy chodzić z książką w majtkach i kaskiem na ryju. :O ;) :classic_cool: