Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krakowiaczek jeden przystojny

Dlaczego kobiety szukają tego złego?

Polecane posty

Racja, statystyka bardzo udana. Tak naprawdę, to bez znaczenia, czy facet jest dobry, czy zły, najważniejsze żeby miał "wyczucie statystyczne" O!

Dla twojej informacji - mój ojciec nie żyje, od 7 lat mieszkam praktycznie sama i co ty na to? Zabrakło ci argumentów, więc roisz sobie jakieś bzdurne bajki? A Zdzichu akurat zaśmiał się z ciebie. :)

A dlaczego wychowujesz córkę sam? Żona to zła kobieta była i biła cię kablem od żelazka?

A ja myślę inaczej. Autor jest w swoim mniemaniu tym dobrym i użala się zwyczajnie nad sobą, bo nikt go nie chce. Do tego sam wychowuje dziecko co powinno podnieść jego wartość na rynku "biednych misiów". Prawda jest taka, że dojrzała emocjonalnie kobieta nie gustuje w tych "złych" a już na pewno nie w "biednych misiach" dlatego autor jest sam.

No widzisz, nie wiedziałam, więc palnęłam głupotę, tak jak ty palnąłeś głupotę wcześniej. I jak się teraz czujesz? :O 🖐️

To strasznie przykre. Bardzo Ci współczuję, ale niech ten fakt nie stanie się nigdy kartą przetargową w przekonywaniu kobiet do siebie.

Ja czuje się normalnie. Zastanawiam się tylko czy każdy który tu wchodzi najpierw myśli dlaczego on to napisał, pewnie ma kompleksy itp? Ten temat nie ma nic wspólnego ze mną. Ba już napewno nie jestem biednym misiem. Bo to przy córce poprostu niemożliwe. Po drugie cieszę się zainteresowaniem a temat? Cóż może właśnie z rozwagi i chęci poznania tego czego nie rozumiem

Gość phiphiiii
no ale początek jest błędny. Kobiety wcale nie wolą złych. Ewentualnie myślą, że ten zły dzięki niej się zmieni i będzie dobry. Ewentualnie on wcale nie jest zły, on jest tylko zraniony, biedny miso i to jego reakcja obronna, ale ona swoją miłością przebije się przez tą twardą skorupę i odnajdzie to złote serce. To może głupie i naiwne, ale % kobiet które marzą o złym facecie jest podobna do liczby facetów marzących o byciu ze złą kobietą.

A dla mnie "zły facet" w ogóle nie jest atrakcyjny. Boję się takich ludzi i unikam ich. Złodziej, osiedlowy cwaniaczek czy dilujący "marychłanom":classic_cool: czereśniak może zaimponować jedynie jakiejś małolatce, która całymi dniami ogląda rapujących Murzynów z złotych ketach. :classic_cool:

"Ewentualnie myślą, że ten zły dzięki niej się zmieni i będzie dobry." Z reguły to jest błąd, ale są wyjątki. Nie wiem czemu kobiety mają taką manię z tym, że dzięki niej się zmieni.

Gość jajjajajapierdole
Mysle ze tak chodzi o seks ale poprostu ciagnie swoj do swe swego :D nie widzialem jeszcze zajebistej niuni z typem co np codziennie cos pije cpa taki blokers chyba ze mloda i glupia to sie cieszy przed kolezankami . ogolnie to niekazdy taki zly typ jest taki naprawde :D a zyciowa pizda nikt nie chce byc ...

Mam publicznie opowiadać o swoich przeżyciach emocjonalnych? To są bardzo intymne sprawy i tylko moje;)🖐️

I chwała Bogu bo bycie "rapującym murzynem w złotych ketach" jest szczególnie trudnym wyzwaniem dla statystyczngo Polaka :classic_cool:

Jacy przystojni? :D Outfit włoskiego mafioza albo szeleszczący ortalionik nie zachęcają normalnych kobiet. :D tak samo jak normalnego faceta nie wierze tleniona dziunia z kolczykiem w brwi i białych kozaczkach. :D

Murzyn, pytałeś o uczucia, odpowiedziałam. Dla mnie sprawa jest prosta-w uczuciach chodzi o uczucia, a w seksie o seks. Potrafię rozgraniczyć te dwie sfery, ale potrafię też je łączyć ze sobą. I takie połączenie jest dopiero prawdziwym spełnieniem. Nie wiem skąd Ci przyszło do głowy, że jestem wyzuta z uczuć, a seks jest dla mnie priorytetem w relacjach międzyludzkich.

Pewnie tak. Cholera, chyba czas się uposażyć w białe, ażurowe kozaki, kabaretki, jeansową kiecunię i bluzeczkę z dekoltem do pępka. Czas wyrwać jakiegoś osiedlowego bonza i nastawiać żebra do złamania. My life's gonna be beautiful...:classic_cool:

Gość phiphiiii
Murzyn z doliny Kongo bzdura z tym stwierdzeniem ze mysla ze partner sie przy nich zmieni, a jak wytlumaczyc fakt ze np kobieta wybiera sobie tylko takich? według mnie maja kobiety swoj pewien typ, nawet damski bokser moze wzbudzic uznanie Ja wiem, że to bzdura, ty wiesz, że to bzdura ona w sumie też wie, ale musi to sobie jakoś racjonalizować. Dwa każdy z nas w jakimś stopniu powiela wzorce wyniesione z domu. Albo w pozytywie albo w negatywie. Normalne laski z normalnych domów mają gdzieś "złych". Laski co to wiążą się z bijącymi pijącymi etc zazwyczaj to samo miały w domu rodzinnym, ewentualnie pozornie wszystko było "cacy", rodzinka jak z obrazka a w domu horror albo totalna olewka.

Gość V-man
mężczyźni szukają dobrych, bo co to by było jakby matka po urodzeniu dziecka np. go biła? a dlaczego kobiety szukają złych, hmm, może dlatego że mimo że można od takiego oberwać, to jednak inni się go boją i nie tykają matki z dzieckiem. zły jest atrakcyjny, bo sieje postrach

Od kiedy strach jest atrakcyjny? Ja nawet horrorów w nocy nie oglądam, bo się boję, że duchy i potwory po mnie przyjdą. :O A co dopiero byłoby gdybym miała żyć z potworem. :O

Gość phiphiiii
V-man mężczyźni szukają dobrych, bo co to by było jakby matka po urodzeniu dziecka np. go biła? a dlaczego kobiety szukają złych, hmm, może dlatego że mimo że można od takiego oberwać, to jednak inni się go boją i nie tykają matki z dzieckiem. zły jest atrakcyjny, bo sieje postrach Tłumaczenie bez sensu. Co to za ojciec co to po narodzinach dziecka biłby dziecko i matkę. Kobiety owszem mogą szukać silnych etc, ale raczej takich co to owszem jak ktoś ich zaczepi to się nie dadzą, ale sami nie wychodzą z inicjatywą żeby kogoś innego pobić.