Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smiesznypieseknapolu

jak dlugo w spacerowce (z wielofuncyjnego)

Polecane posty

Gość Smiesznypieseknapolu

Nasz synek urodzony w grudniu ubieglego roku. Do czerwca jezdzil w gondoli, teraz przez 2,5 w spacerowce z wozka wielofuncyjnego. Jednak sam wozek wazy dosc sporo a do tego dziecko i zastanawiamy sie kiedy przeniesc sie na lzejsza spacerowke. Czy lepiej w okresie jesnienno-zimowym zostac przy spacerowce z kompletu wielofunkcyjnego? Ale z drugiej strony lzejsza spacerowka, bedzie latwiej sie prowadzila z dzieckiem. Ale czy to dobry czas? Poza tym sama juz nie wiem jaki byl sens kupwoania wozka wielofunkcyjnego, skoro tak syzbko chcialabym ta spacerowke zamienic na cos lzejszego.

Gość gfxgdzs
mój syn ma 15 miesięcy i używam spacerówki z wielofunkcyjnego; jest cięższa, ale lepiej się prowadzi niz taka lekka spacerówka i synkowi wygodniej. Parasolkę mamy na wyjazdy

Gość wózkowa
Mój synek jak miał 1,5 roku to powoli rezygnował z wózka, to była zima, a na wiosne już wózek zupełnie nie był uzywany. Poruszamy się komunikacja miejską, czasem trzeba go było poniesć, ale teraz już sobie swietnie radzi sam. Dlatego z kupnem spacerówki lekkiej bym się wstrzymała, czy w ogóle będzie potrzebna. Do tego wiele "parasolek" nie rozkłada się na płasko do spania, a jeśli dziecko lubi w wózku spać, to będzie mu niewygodnie, te z wielofunkcyjnego są wygodniejsze. W zimie na śniegu to ogólnie większosć wózków jest kiepskich, cięzko się pcha, ale wielofunkcyjne na pompowanych kółkach jeżdżą w mierę ok.