Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :))) tralalala

co to za choroba? zobaczcie

Polecane posty

:D

Gość uladana
No i z czego się cieszycie? Straszna choroba- progeria.

z niczego się nie cieszę. ':D' było do komentarza o ufo :)

Gość uladana
Wiem i gratuluję świetnego poczucia humoru, bo mnie jakoś nie bawi porównywanie tych biednych dzieciaczków do ufo.

dziekuje:) a tak na serio, to jesteś zbyt poważna. skoro zapytałam co to za choroba, to chyba mnie to na powaznie zainteresowało. mogłam tez napisać : 'hahaha, patrzcie co za down'

Gość uladana
Mogłaś tak napisać, ale nie napisałaś. Natomiast bardzo cię ucieszyło porównanie do kosmity, więc na jedno wychodzi. Czy tylko słowo down jest wg ciebie obraźliwe? Innymi można sobie rzucać na prawo i lewo? Może i jesteś atrakcyjna, ale inteligencją to raczej nie grzeszysz, bo chyba sobie nie zdajesz sprawy jak poważne to jest schorzenie i że te biedne dzieci żyją tylko kilka-kilkanaście lat, w dodatku całe życie jako starcy.

nie będę tu się z tobą sprzeczać o moją inteligencję, skoro widzisz to po moim jednym poście :D i tak, NIE WIEM co to za choroba, nie wiem że te dzieci żyja kilkanaście lat- dlatego ZAPYTAŁAM :) nie będę tu pytać o twoją inteligencję skoro tego nie załapałaś ;) pozdrawiam

Gość uladana
Czasem pewne rzeczy widać od razu. I ja na twoim miejscu nie usprawiedliwiałabym wyśmiewania się z czyjejś tragedii niewiedzą, bo wystarczy odrobina pokory i empatii żeby zachowywać się jak człowiek.

spokojnie, zachowuję się jak człowiek a ty jako osoba zapewne pełna empatii nie powinnaś mnie oceniać tak naprawdę nic o mnie nie wiedząc, i skończ proszę z tymi tekstami, chyba że sobie nimi poprawiasz samoocenę :p ja wiem swoje, ty wiesz swoje. nigdy nie byłam taka za jaką mnie masz i nie będę :) wręcz pomagam osobom chorym. kolejnym razem zanim kogokolwiek będziesz tak szybko oceniać- zastanów się :) kończę tą gadke

"No i z czego się cieszycie? Straszna choroba- progeria." ja z nikogo się nie wyśmiewam,nie szydzę tylko jestem poważnym człowiekiem bo sam posiadam wady. jeżeli chodzi o UFO to napisałem o jego zachowaniu w koncówce filmu a nie z choroby