Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałbym być tatą a nie mogę

Tak bardzo chciałbym być tatą ...

Polecane posty

Jakie ma szansę na adoptowanie dziecka samotny mężczyzna? Powiedzmy, że miałby stałą pracę i własne mieszkanie jak również dobrą opinię środowiskową.

Gość ojej.
czemu nie mozesz? ile masz lat? kazda kobieta chcialaby takiego faceta

"czemu nie mozesz?" Do bycia ojcem biologicznym niestety potrzebna jest kobieta a w tych sprawach jestem wręcz jeszcze "przed startem", że tak powiem. "ile masz lat?" Mam 21 lat. "kazda kobieta chcialaby takiego faceta" Odczuwam, że pokolenie takich kobiet dawno już minęło. Dla kobiet około mojego wieku liczy się u mężczyzn zupełnie coś innego. Nie jestem jakiś atrakcyjny a raczej przeciętny z wyglądu, normalnej budowy ciała choć troszkę ćwiczę. Dziś pierwszy dzień moi siostrzeńcy są w przedszkolu to jest pierwszy dzień poza weekend-em, który nie jestem z nimi i nie radzę sobie z tym kompletnie. Zajmowałem się nimi 3 lata. Tęsknię za czasami gdy każdego dnia po spacerze gdy kładłem ich spać zawsze czytałem im bajkę i na końcu słyszałem "kocham Cię wujku". Tak bardzo chciałbym kiedyś mieć choć raz usłyszeć "kocham Cię tatusiu".

Gość *Kobieta :)
W tym wieku to powinieneś mieć troszkę inne marzenia ;)

Gość baszarteg ;)
kocham Cię wujku :)

zadna agencja adopcyjna ni da Ci dziecka :O To są chyba jakieś zarty :O

Gość baszarteg ;)
Wójek Samo Dobro :) (wszyscy Wóje)

masz rację bo rodziecielstwo to najpiękniejszy dar pod słońcem;) Myslę,ze powinieneś się rozejrzeć za jakąś wartościową kobietą,która wyznaje podobne wartości co ty. Tylko wtedy ma to sens. samotne rodzicielstwo nie cieszy tak mocno:O

"smierc" Wiem, że raczej marne szanse dlatego idę na studia pedagogiczne. Później myślałem i jakiś wychowawczych by móc pracować w domu dziecka jako opiekun. Może tylko tak będę mógł się spełnić w roli rodzica:/

Gość to jakiś żart ?
Provo , albo żart.

Młody jesteś jeszcze;) w twoim życiu pewnie prędzej czy później pojawi się jakaś kobieta , która będzie chciała mieć z Tobą dziecko:). Swoją drogą pierwszy raz się spotykam z takim marzeniem, większość moich kolegów to wcale o tym nie myśli.

Gość to jakiś żart ?
albo gorzej..........masz skłonności pedofilskie:o

jestes taki młody i zapracowany/zauczony/ z pierwszym dzieckiem biologicznym przed soba/ nie posiadajacy pewnie wlasnego mieszkania/.. i po raz kolejnypowtórzę- mlody- ze wlasnie dlatego zadna agencja nie da Ci dziecka. w roli rodzica się spelnisz jak zrobisz sobie kiedys dziecko.

Gość to jakiś żart ?
widocznie jesteśmy psychologami;)

"to jakiś żart ? Provo , albo żart." Nie dziwi mnie taka reakcja. Gdy byłem na spacerze z najmłodszym siostrzeńcem nad rzeką facet siedzący na ławce powiedział: "o temu to dobrze sobie śpi a tatuś kieruje wózkiem" zawsze jak gdzieś z całą trójką byłem brano mnie za ich ojca. Z jednej strony się cieszyłem a z drugiej to bardzo bolało za każdym razem bo nie byłem ojcem a tylko wujkiem.

"smierc" Nie mówię teraz. Sam zdaję sobie sprawę, że w tej chwili nie jest to najlepszy czas. Ale raczej gdy już będę po studiach, miał pracę, jakieś mieszkanie. Samotna osoba raczej chyba nie ma szans by spełnić wymagania takich ośrodków i tu trochę lipa ale w końcu o dobro dzieci chodzi. "w roli rodzica się spelnisz jak zrobisz sobie kiedys dziecko." Niestety sam sobie dziecka nie zrobię i nie urodzę niestety nie ma takiej możliwości.

Gość l235
"kazda kobieta chcialaby takiego faceta" Bzdura. Ja bym nie chciała faceta który desperacko chce mieć dziecko. Myślę, że żadna ze znajomych mi kobiet by nie chciała. Chyba że jakaś katoliczka posunięta w latach, której marzeniem jest mieć ośmioro dzieci. Sądzę że czasy, gdy facet chcący mieć dzieci, jest pożądanych partnerem przez kobiety, już minęły. Kilkadziesiąt lat temu.

Gość to jakiś żart ?
On nie chce kobiety tylko dziecko. Nic nie dociera ?

Gość Chciałbym być tatą a nie mog
Ja na razie spadam muszę zrobić obiad.

Gość jak byłoby n aj lepiej?!?
Takie desperackie pragnienie dziecka do tego stopnia że aż jesteś gotów brac dzieci z ośrodka adopcyjnego i to teraz, gdy masz 21 lat, jesteś gówniarzem i o stabilnej stałej pracy jeszcze za przeproszeniem gówno wiesz - zakrawa na pedofilię :O A jak poznasz dziewczynę rówieśniczkę, to będziesz jej truł od pierwszej randki że chciałbyś być tatusiem? Gwarantuję, że każda ucieknie.

Gość Anetka z garnuszkiem
Agencje adopcyjne nie dadzą Ci dziecka, bo wolą, by te chowały sie w domach dziecka. Taka polska rzeczywistość. Ja z mężem chcieliśmy adoptować 3 dzieci (rodzeństwo), bez szans. Dlaczego? Ponieważ nie posiadamy własnego mieszkania, a je wynajmujemy i nie zarabiamy milionów :D Takie polskie piekiełko zgotowało los tym dzieciom, niestety.

A co do pytania: NIE. Żaden ośrodek adopcyjny nie da Ci dziecka :O

Gość 6874564
jak byłoby n aj lepiej?!? Tak bo teraz to chcecie ruchaczy co Wam zmajstrują dzieciaka i uciekną od odpowiedzialności

Tak sobie tłumacz :D Jest coś pomiędzy zdesperowanym i podejrzanym Miłośnikiem Dzieci, a facetem który zapładnia i ucieka :D

Gość baszarteg ;)
obraszanie siem wedle zasady -ty jestes kretynem a mnie ma byc przykro to dla mnie zbyd duszy cienzar ...:)

Gość 6874564
jak byłoby n aj lepiej?!? Tak sobie tłumacz Jest coś pomiędzy zdesperowanym i podejrzanym Miłośnikiem Dzieci, a facetem który zapładnia i ucieka Co ma znaczyć "miłośnik dzieci"? A co jak facet zajmuje się własnym dzieckiem to źle? też jakiś miłośnik dzieci? On odczuwa gotowość do ojcostwa szybciej niż inni i tyle.