Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hejmalutka

co zrobić żeby wrócił ? POMOCY!

Polecane posty

Hej :( byłam z chłopakiem 2 lata i 4 miesiące. Dzisiaj ze mna zerwał.. i mówi że już nigdy nie będziemy razem, że on już podjął decyzje... i zdania nie zmieni mamy po 17 lat. Podchodze do związku bardzo poważnie.. nie wiem co mam teraz zrobic :(.. jesteśmy w tej samej szkole . Co mam robić ?;( proszę pomóżcie! Kocham Go i chce żeby do mnie wrócił !! :(((( Zerwał o "moje zachowanie" często robiłam mu awantury... ale wiem, że teraz już by tak nie było, tyle że on mi w to nie wierzy itp ...

Gość Czekajac na rozum
to juz koniec, daj sobie spokoj....w tym wieku nie ma sensu wiazac sie na dlugie lata, daj spokoj, korzystaj z mlodosci, niewinnosci i braku zobowiazan..na powazne zwiazki i obietnice przyjdzie czas, na razie badz czyms jak dziecko? Poczatkujacy dorosly....serio to sie oplaci!

jak ja mam się zachowywać w szkole ? .... ciągle o nim myślę i wiem że nie zapomnę. chce z nim byc :(

Gość takie tam duperele nic więcej
Dziecko, oszalałaś?????? Używaj życia, zmieniaj facetów, baw się :D W wieku 17 lat należy szaleć, aby potem poważnie podejść do związku z tym jedynym.

Gość rerrewer
teraz bedziesz nowemu opierdalac gale 🖐️

Gość Niewiemcootymmyśleć2424
Poderwij jego kolegę. Zawsze działa.

ale jak mam zapomnieć ? jak o nim nie myśleć ? jak sobie wbić do głowy, że nie wróci.... jej nawet nie chce o tym myślec :(

Gość Czekajac na rozum
zyj jak zylas przedtem :) zobaczysz z czasem odejdzie z Twojego serca i nie ma sensu prosic kogokolwiek o litosc, bo bedzie tylko gorzej...... zajmij sie szkola, kolezankami, rodzina...rozwijaj swoje pasje..... 17latkowie faceci?? No chyba po kims takim nie spodziewalas sie oddania do grobowej deski, przeciez to dzieci! Facet dojrzewa gdizes w okolicach 40tki :D

Byłam z nim szczęśliwa... zawsze tylko on się liczył.. nigdy nie miałam czasu dl;a znajomych bo on był na pierwszym miejscu.. teraz nie mam nikogo

Gość Czekajac na rozum
no i czas to zmienic i nauczyc sie juz teraz, bys nie cierpiala tak w przyszlosci - ze nie mozesz wieszac sie na facecie i byc kobieta bluszczem. Musisz miec tez swoje zycie, znajomych, pasje, musisz istniec TY a nie tylko Ty jako dodatek do faceta, bo w ten sposob nigdy nie poznasz swojej wartosci jako kobiety, jako czlowieka. Skup sie na sobie, potem bedziesz w stanie kogos kochac i stworzyc normalny zwiazek, za kilka lat.....

Ale jest mi ciężko... już wolałabym żeby mnie zdradził i żebym się o tym dowiedziała... było by mi łatwiej.. bo wiedziałabym ,że mnie nie kocha... a teraz ? mówi że kocha ale nie chce już ze mna być bo ma dosyć... nie wiem co myśleć :(

Gość jak byłoby n aj lepiej?!?
A bzdury, że teraz już wszystko zrozumiałaś i byś się nie kłociła. Dalej bys sie kłóciła. To dla Ciebie dobra nauczka, bys przestała być awanturującą się babą i pamiętaj o tym, gdy poznasz kolejnego faceta. Bo jeśli będziesz się kłócic, to każdy kolejny Cię zostawi.

Gość czekajac na rozum
On Cie nie kochal...w przeciwnym razie bylibyscie ciagle razem. Za jakis czas zobaczysz go z nowa laska...zobaczysz..... No i sluchaj rad - pamietaj bys nie robila sie klotliwa baba bez powodu, tak zwana rozkapryszona ksiezniczka, bo to odpycha facetow od kobiet. Badz soba, gotowa na dialog mloda kobieta!

Gość kiiixx
"on Cie nie kochal...w przeciwnym razie bylibyscie ciagle razem" Co za głupoty :O Mógł ją bardzo kochać, ale żaden facet nie wytrzyma, jeśli kobieta się ciągle kłóci.

Gość czekajac na rozum
guzik prawda....staralby wyleczyc te sytuacje..milosc wymaga poswiecen, nauki, pracy nad soba, nad zwiazkiem, jemu sie nie chcialo, odeszdl, nie kochal

Gość ffffffffffre5g
Dzieci... :D:D Czyli nawet jeśli wyzywała go od chujów i biła, to on powienien wiernie pracować nad związkiem :D ? Hahahahahah No ale najłatwiej sobie wytlumaczyc że nie kcohał :D Prawda? Przecież najlepiej zrzucić winę na niego, niż przyznać się do tego, że samej spierdoliło się związek na calej linii, co? :D:

Gość kmale
poważnie dał szansę?