Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyyda19

Polak z cudzoziemką...czy słyszeliście o takim przypadku?

Polecane posty

Gość Andrzejek, menda pierniczona
mieszkam w Finlandii, u mnie w bloku jest taki Andrzejek okolo 50 latek lyse ciacho, przyjechal do pracy, w PL ma zone i dzieci, z pracy go wywalili po tygodniu, przygarnela go jedna Finka (okolo 100 kg zywej wagi), utrzymuje go, zywi i broni ale Andrzejek musi byc na kazde zawolanie i wszystko robic co ona kaze, gadaja po angielsku ze soba, raz gadala ze mna po finsku i Andrzejkowi tlumaczyla to na angielski ale lepsze bylo jak wyrwal sie raz ze zlotej klatki i uciekl z meblami (1 szafeczka) do kolegow z bylej pracy.Finka obczaila, przyjechala, przeszukala pokoje, dala w ryja przy wszystkich i zarzadzila "do domu!!!", zgarnela do auta i ich milosc kwitnie!!!a jaka zazdrosna o swoj skarb z PL, jak kolezanki zapukaly i go poprosily aby pomogl naprawic rower to wciagnela go do chaty i trzasnela drzwiami

Gość nie oblizywac sie!
znam tylko jeden przypadek: Polak plus Peruwianka :)

Gość ffff66ggzzx
@up Peruwianka...te z Ameryki Poudniowej mnie sie nie podobają. Wole Holenderki - najładniejsze kobiety na Ziemi.

Gość Belgia
a ja jestem Polka. i najbardziej ze wszystkich wole rodakow. jaki jest to jest ale to swoj. wole wspeirac swoj narod niz byc traktowana "inaczej" przez innych. Polacy kocham was.

Gość khdxssdfghjkl
znam jedego ktory jest z angielka. Polacy ktorych tu poznalam przez kolezanke, ktora pracowala jako kelnerka, cale weekendy przepijali narzekajac ze nikt ich nie chce :/ W sumie to poznalam tu tylko kilku Polakow i byli ok, bo to 'pijace' towarzystwo do moich znajomych nie nalezalo.

Gość Gosciu1
Kumpel mojego brata z szkolnej ławki mieszkający dzisiaj na Florydzie ma żone meksykanke, mój kolega z ławki szkolnej mieszkajacy dzisiaj w Nowej Zelandii zaręczony jest z pół tajka-pół macedonką( urodzona w Niemczech). U mnie na ulicy gościu jest z dziewczyną z Curacao.W dalszej rodzinie mam kuzyna ktory od lat ma zone hiszpanke i mieszkają w Andaluzi. A moja koleżanka hiszpanka ma chłopaka Polaka. Innej koleżanki kuzyn ma żone z Filipin. Więc polscy faceci nie mają powodzenia u kobiet z zagranicy??

Gość gość
Co za brednie totalne? I co to za pytanie? Polak żeni się tak samo często z cudzoziemkami, jak Polki wychodzą za obcokrajowców. Polak to nowoczesny człowiek Zachodu, a nie gbur. Jakieś brednie z kosmosu i Polki jako powód do dumy? Żałosne myślenie. I Polska jest bogata, bo jest bogatym krajem Zachodu, który trafił do Zachodu. Bardziej jestem dumny z zamożności, ze świetnych dróg czy zespołów znanych za granicą.

Gość ObywatelŚwiata
Moja ex jest Koreanką z południa. W sumie spoko, ale różnica kultur. Uroda to nie jest wszystko. Ogólnie Azjatki mają fioła na punkcie wysokich Polaków o niebieskich oczach. Amerykanki podobnie. Teraz kręcę z taką jedną z Północnej Karoliny, ale nie wiem czy mi taki układ odpowiada, bo też jest różnica światopoglądowa.

Gość gość
Mój kolega jest z serbka, drugi z ukrainka, a trzeci ma żonę, której rodzice pochodzą z zimbabwe. Dalsi znajomi - polak z chorwatka, polak z angielka i polak z dunka.

Gość gość
Jack kobieta lubi byc traktowana jak sluzaca I jak maszyna wieloczynnosciowa, to niech bierze sobie polaka. Zadna kobieta znajaca swa wartosc I majaca jakies ambicje nie bedzie podnozka em jakiegos polaka. Nie oklamujmy sie. Polacy maja mentalnosc araba I kobiete maja nie dosc ze za glupsza od samca, to maja ja za sluzaca I gumowa lalke. Nie dziwia mnie te zwiazki z latynoskami czy azjatkami. One sa wychowywane na sluzace......tak jak Polki.....choc na szczescie juz otwieraja nasze dziewczyny oczy :)

Gość gość
[19:57 was ruhają Araby i murzyny a ty pieprzysz głupoty o nie byciu służącą? Buahaha

Gość gość
Miec przygody seksualne a egzotycznym facetem a wiazac sie z nim to jednak duza roznica.

Gość ObywatelŚwiata
https://www.youtube.com/watch?v=xAhM7ewaF1U Czy ona Ci wygląda na taką, która daje sobą pomiatać? Tak czy inaczej trzeba się liczyć z tym, że azjatyckie kobiety są cholernie ambitne, więc to jest urwanie głowy.

Gość SlavicoRagazzo
Owszem, słyszałem...i widziłem i w nim jestem. Mam żonę włoszkę, jest w 8. miesiącu ciąży - prawdopodobnie dziewczynka :). Zona z wykształcenia italianistka, ja uczę elektroniki i elektrotechniki w szkole średniej w Bari. Mam satysfakcję z tego co robię :).

Gość gość
Mnie najbardziej bawi jak tu wypowiadaly sie "Polki" ze uslyszaly od jakies jeden czy dwoch dziewczyn ze Polacy im sie nie podabaj ze sa tacy itd. i juz opinie wyrabiaja haha, ja slyszalem tez od obcokrajowcow zle o Polkach i co mam tutaj pisac ze tak cala nacja ich mysli ?? Ogarnijcie sie dziewczyny Znam osobiscie sporo par: + Polak - Szkotka maja dziecko + Polak - Bosniaczka maja dziecko + Polak - Ukrainki czy Bialorusinki sporo teraz mozna takie spotkac w PL + Polak - Rosjanki tez znam kilka ;) + Polak - Hiszpanka maja dziecko + Polak - Slowaczka maja dzieci + Polak - Czeszka maja dziecko + Polak - Bulgarka + Polak - Francuzka + Polak - Niemka dwa zwiazki znam + Polak - Irlandka + Polak - Japonka Dla mnie Polki sa coraz gorsze tylko potrafia obrazac innych a najbardziej polskich facetow - jak tak bardzo wam oni nie pasuja to dowidzenia nikt was nie trzyma oraz plakac nie bedziemy Jestescie wulgarne, aroganckie, posiadacie kompleksy(najbardziej nizszosci), i moge wymieniac duzo tych cech, nawet obcokrajowcy pomalu to zauwzaja a wsrod moich kolezanek z Ukrainy ktorym studiuje to samo zauwazyly ;)

Gość gość
jakie to szczęście, że jesteś inna ;)

Gość gość
Gość 3:30 Po cześci sie zgodze z tobą kolego, że nie ktore - mowie nie ktore nie wszystkie takie nasze panie są uwazaja sie za bog wie co a tak naprawde wypadaja w realiach słabo ;) Ja niemam wsrod swoich kolezanek takich artystek i bardzo sie ciesze, Skoro nasze panie tak mowia o podboj tak zachodnich mezczyzn to moze opowiedzmy jak szybko te zwiazki sie wasze koncza ?? Ostatnio był ciekawy program w tvp "Warto rozmawiac" o Polkach po swoich amaro z zachodu z ktorymi teraz walcza o dzieci "pamietajcie dziewczyny ze polski sad nie akcpetuje dziecka z mieszanego malzenstwa i oddaje dziecko tatusiowy" oraz dziwnym trafem co chwile o waszych przygodach slychac ze jakas Polak nie zyje itd a Polakch nie. A co do tematu to znam jedna pare +Polak - Turczynka

Gość gość
Ja mam dziewczyne Amerykanke. Wczesniej mialem Kubanke.

Gość gość
polacy maja w sobie to cos,sa mescy , pewni siebie i to wystyarczy zeby zdobyc kobiete ,jedynie ci co sie nigdy jezyka nie nauczylki tkwia w zwiazkach z polkami,co do polek to nie wiem kto wymyslil ze takie piekne jestesmy......

Gość gość
Pewnie jakis Edek z fabryki kredek

Gość gość Rr
Pozdrawiam z Hong Kongu . Zona Chinka.

Gość gość
Debilne pytanie. Oczywiście, że tak, mnóstwo Polaków ma żony cudzoziemki. Polscy faceci są dobrze wychowani, zamożni, atrakcyjni. Poza tym Polska to bogaty, zamożny kraj Zachodu, zróżnicowany etnicznie, więc siłą rzeczy dużo jest małżeństw mieszanych, a zwłaszcza Polaków z cudzoziemkami.

Gość Slavico Ragazzo
Czy Polska to kraj w pełni zachodni? Nie sądzę. Powiedziałbym że jesteśmy mieszańcem kulturowym między wschodem a zachodem. Nie jest to też powód do wstydu. (Nawet dla panów) :) O sobie mogę powiedzieć tyle że wyjeżdżając z Polski nie miałem jakoś na pieńku z systemem. Od Włochów nauczyłem się takiej radości z życia, pasji, i podejścia do rodziny (ale nie w każdym aspekcie) xD Natomiast dużo przydało się też cech które wyniosłem z kraju. To na przykład: upartość, wytrwałość w dążeniu do celu, zaradność...

Gość Najlepsze azjatki ukrainki

Mój kolega ma żonę z Brazylii,dwoch kolegów ma żony ukrainki,kolejny ma żonę z Mongolii a ja mam dziewczyne z Mongolii