Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karottkaa

spóźniający się okres a ciąża

Polecane posty

Witam. Mam taki problem - miesiączkuje nieregularnie, a co za tym idzie po stosunku mam obawy. W połowie sierpnia zdarzyło się, że kochałam się z moim partnerem - bez zabezpieczenia trwało to chwilę bo stwierdziliśmy że lepiej nie ryzykować, więc był we mnie może przez "minutke", ale nie doszedł we mnie. Ostatnią miesiączke miałam 29-go lipca. Czy powinnam się obawiać, że ciąża jest możliwa, czy nie ma powodu do zmartwień? wizytę u ginekologa mam za 2 tygodnie ale nie mogę usiedzieć w miejscu, stresuje się i bardzo bardzo proszę o pomoc/opinie/cokolwiek

Gość azu
A testu nie możesz zrobić?

jeeee nasz ulubiony temat!! Orzeczenie o cudzej ciąży :)!! Idz kobieto do ginekologa albo odczekaj i zrob test i nie zawracaj gitary. w podstawowce sierotko uczą, ze aby doszlo do zaplodnienia, to wytrysk musi nastąpic w pochwie. zenada ludzie sie bzykaja nie wiedzac nic o rozmnazaniu.. do nauki :O

Gość vann zann
szukaj miejsca w przedszkolu 🖐️

zrobię go za pare dni ponieważ wyliczałam kiedy najlepiej go zrobić, ale wcześniej chciałam poznać opinie innych na ten temat. strasznie się boje że mogę być w ciąży :(

smierc: forum to forum i zapytać można o wszystko, a niekoniecznie należy odpowiadać niepotrzebnymi słowami vann zann: dziękuje, byłam już w przedszkolu. no chyba że nie chcesz być tam sam/a to wpadne (:

Gość camerun
nie trzeba było się ruchać

Gość azu
no znamy takie "minutki". Nikt ci nie da gwarancji że to nie ciąża. Niech ci nie wkłada na minutkę i nie będzie schiz.

karottka- nie musisz mnie pouczać, bo jestem na takim etapie zycia, że gdy zajde w ciaze to swiat mi sie na glowe nie zawali w przeciwienstwie do Ciebie. Po prostu zadajesz pytanie tak ..idiotyczne że sama sie zastanow. Nie spuscil sie w Tobie a Ty pytasz czy jestes w ciazy?? NO PROSZE CIE LASKA !!!

bardziej w tej kwestii byłam ciekawa tego, czy mógł uwolnić we mnie płyn w którym znajdują się plemniki zdolne do zapłodnienia czy nie ?

Gość lopae
dawanie dupy ma swoje konsekwencje

ja naprawde dochodze do wniosku ze edukacja dotyczaca rozmnazania powinna byc wprowadzona w zerówce. Bo to czym jest zaplodnienie i keidy do niego moze dojsc to jest tak oczywista sprawa ze pytń tego typu nie powinno byc w ogole! Nie chce Cie obrazac, ale jak mozna nie wiedziec jak sie ludzie rozmnazaja! Ludzie bzykaja sie stosunkami przerywanymi caly czas! Od wsadzenia nikt w ciaze nie zaszedl, musi dojsc do pełnego wytrysku!

smierc: nie mam zamiaru nikogo pouczać. denerwuje mnie jednak fakt, iż ludzie reagują na tym forum słowami typu "żenada" "żal" "co za niewiedza", a zamiast tego można chyba odpowiedzieć normalnie na zadane pytanie, lub nie odpowiadać wcale.

nie- w tym płynie nie ma tylu plemnikow i przede wszystkim tak silnych- ktore by Cie zaplodnily nie jestes w ciazy na bank. po za tym jest cos takiego jak cykl miesiączkowy i owulacja i dni plodne i nie, o rany prosze Cię doucz się, bo wstyd normalnie... Dobrze ze pytasz na forum,, dobrze!! nawet nie waz sie wychylac publicznie wsrod znajomych ze nie wiesz:/

karrottka- bo to jest okropny wstyd, jestes kobietą, uprawiasz seks, i absolutnie nie masz pojęcia kiedy moze dojsc do zaplodnienia ? Dlaczego nie masz pojecia??? Nie interesuje Cie to? O tym sie naprawde dzieci ucza w podstawowce :O.............. zanim zaczełas uprawiac seks powinnas wiedziec, co jak i gdzie. nastolatki maja to do siebie ze nie mysla o takich rzeczach a potem placza ze są w ciazy poprze niepokalane poczecie. Albo obwiniaja chlopakow ze chyba zrobili im dziecko bi jej sie okres spoznia. bzdury. Do seksu trzeba dorosnac.

dobrze, zatem bardzo dziękuje za pomoc. jestem po prostu spanikowana PlutonAfgańskichPartyzantów: skoro tak lubisz - smacznego ;>

nie panikuj bo nie masz powodu. I prosze Cie, poczytaj zanim dojdzie do kolejnego zblizenia.

ile jeszcze takich tematów? trzeba stworzyc nowe odrędbne forum: wróżby i przepowiednie. bo tylko tak można orzec o cudzej ciąży przez internet. kolejny temat i ta sama statystyka: tak jestes / nie, nie jestes / inne. matko bosko;/

Nie ma to jak w XXI wieku nadal wierzyć, ze stosunek przerywany chroni przed ciążą i jeszcze z tego powodu wyzywac innych :O Odpowiadając na pytanie autorki:jeżeli masz nieregularne okresy to wszystko się może zdarzc, nikt tu jasnowwidzem nie jest a zgadywac to sobie możemy wszyscy z taka sama skutecznością.

nei_nei -- no! zwlaszcza jesli nawet do wytrysku nei doszlo w pochwie. Bravo.

ale mi nie chodziło o zgadywanki, pisząc ten post, tylko o opinie,o zdanie innych. A nie o to żeby mówiono mi że nie mam pojęcia o świecie bo nie o to pytałam :(

Jeżeli doszłoby do wytrysku w pochwie to nie byłby to stosunek przerywany :O ale widzę, ze ty wiesz swoje... Tyle tylko, ze już mnóstwo kobiet się osobiście przekonało, ze jednak nie musi dojść do wytrysku, że jednak obfity preejakulat wystarczy...

Karótkaa, na podstawie informacji jakie podalas nie da się wystawić "opinii" a tylko zgadywac. Idź dziecko po test, a nie zawracaj d***

nie wiem co więcej mogłam napisać. widzę że zacząłeś/aś pisać na temat stosunku przerywanego - to nie było to. Mojego partnera lekko poniosło że tak powiem no i wprowadził penisa do pochwy, ale tylko na tą krótką chwile, nie zgodziłam się na nic więcej w ten dzień ponieważ nigdy dotąd nie chciałam się z nim kochać bez zabezpieczenia

Matko! Babo! Idź już stąd! A skąd my do cholery mamy wiedzieć czy twój chłopak był na tyle podniecony, by preejakulat się pojawi, czy nie, a jeżeli TYLKo wsunal ci członka i wysunął to jaa nie wiem, jesteś głupia totalnie, czy jaka? Myślisz ze od samego dotyku chooja w ciążę zajdziesz? NIE WIE MY co ci chłopak włożył do cipy! Koniec. Nic mnie tak nie irytuje jak takie idiotki.

to może ty stąd idź a nie odpowiadaj mi jak tak to ma wyglądać -.- na jedno wychodzi może ja powinnam się faktycznie ogarnąć ale tobie też się to zaleca -.- pzdr.

Gość chemiamozgu
zmierz sobie temperaturę ;)