Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuly_i_kochajacy

nienawidze przeszlosci mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość czuly_i_kochajacy

Jestesmy ze soba 3 lata. Poznalismy sie przez neta. Na poczatku spotykalismy sie tylko na seks, ale polaczyla nas tak mocna chemia, jakiej nigdy wczesniej w zyciu oboje nie czulismy. Niestety, z czasem zaczalem dowiadywac sie o kolejnych niefajnych dla mnie szczegolach z jej przeszlosci. Okazalo sie, ze przede mna spotykala sie i sypiala przynajmniej z 10cioma facetami poznanymi w podobny sposob. Kilku ma nawet wsrod znajomych na FB, a niektorzy jeszcze czasami przysylaja jej wiadomosci z "propozycjami". Strasznie mnie to wkurwia i nie daje mi spokoju. Ona oczywiscie nie odpowiada juz na te zaczepki. Mowi, ze strasznie zaluje tamtych doswiadczen i gdyby wiedziala, ze mnie pozna, to nigdy by sie na to nie zdecydowala. Ale sam fakt, ze to sie dzialo i inni spuszczali sie w miejsce, ktora ja teraz pragne calowac, dobija mnie. Kocham i nienawidze... Czy ktos ma podobnie? Jak sobie z tym radzicie?

A to była niby pierwsza laska co się z nią na sam seks umówiłeś przez neta?:D I co, sądziłeś, że takie oferty wysnuwają głównie dziewice?:D

Gość czuly_i_kochajacy
nie sadzilem nie sadzilem tez, ze sie zakocham i nie przeszakadzalo mi to zupelnie, kiedy chodzilo tylko o seks ale im bardziej kocham, tym bardziej mnie to wk**wia!

Gość fafamaffaaa
ja rzucilem fantastyczna dziewczyne bo miala 7 partnerow i 19l bylo to ciezkie przezycie

Gość czuly_i_kochajacy
nieprawda, bo moglem byc tym pierwszym nawet nie wiesz, jak zaluje, ze nie bylem... a poza tym probowalem juz sobie to tak tlumaczyc, ale taka swiadomosc wcale nie zmniejsza mojego bolu... :/

Gość Chemiaa1131
czuly_ i_kochający a Ty jesteś święty? też pewnie j...ałeś różne laski prawiczkiem nie byłeś, więc zmień swoje zaborcze myślenie. Teraz jesteście ze sobą i to co było się nie liczy. To jest stara historia. Kobieta ma prawdo do seksu tak samo jak facet, też mamy swoje potrzeby:)

Gość chemiamozgu
często miłośc facetów bywa bardziej egoistyczna niż kobieca.

Gość fafamaffaaa
1

A dajze dziewczynie spokój. Co bylo a nie jest, nie pisze sie w rejestr. Masz kompleksy czy co? Dziewczyna lubi seks, miala wielu partnerów- to tylko jej sprawa. Jesli nie ma zadnego weneryka, i nie zdradza cie, to wszystko cacy. Sam tez pewnie masz przeszlosc seksualna, wiec dlaczego ona mialaby nie miec? Mogla spac nawet i z dwudziestoma facetami, i nie ma co robic problemu.

Gość czuly_i_kochajacy
mniej niz ona facetow k**wa! wiem, zdaje sobie sprawe! ale i tak czuje bol! to musi byc jakos biologiczno uwarunkowane. niby dlaczego kobietom zalezy na tym, zeby byc ostatnia w zyciu mezczyzny, a facetom, zeby byc pierwszym? odrzuca mnie mysl, ze polykala innym i pozwalala im konczyc w srodku!

Dlatego MA znaczenie to jak zyjemy TU i TERAZ. Bo potem taka mamy a nie inną przeszłość.

Gość Chemiaa1131
Żenada. Pies ogrodnika, zazdrosny o przeszłość. Daj spokój Prawiczek,a Ty się nie odzywaj. Nie znasz życia, pieprzysz o jakiś ideałach,pajac:)

Gość Chemiaa1131
czuly_i_kochajacy Ajakie to ma znaczenie, czy miała 1 czy 17 ! bez sensu Czy fakt,ze było ich więcej niż Ty miałeś kobiet coś zmienia w jej ciele, umyśle, czy też między wami? chore:) masz problem ze sobą. Kompleksy i zaborczośc.

Gość fafamaffaaa
rozumiem cie bo to mnie tez bolalo jest ciezko to olac taka nasza psychika ze przejmujemy sie i mamy bardziej rozwinieta strone moralnosci

Umyla zeby? Umyla pochwe? No to o co jęczysz? Tam juz nie ma ani sladu spermy. :) Pogódz sie ze nie byles i nie bedziesz jej pierwszym. Sam korzystales, wiec nie wymagaj niewiadomo czego. kochasz te kobiete? Tak? Wiec o co ci do diabla chodzi? Ja jestem singielka, i korzystam ile wlezie. A jak facet kiedys bedzie mial jakies wąty z tego powodu to jego problem, nie mój.

Świetny materiał na zaborczego zazdrośnika utrudniającego życia partnerce. Biologicznie jest to uwarunkowane bo bycie pierwszym "daje gwarancje", ze laska nie jest już w ciąży czyli dziecko będzie Twoje. Nic po za tym a w Waszym przypadku to nie ma znaczenia. Żałosne.

Gość czuly_i_kochajacy
@HazyShadeOfWinter ona tez tak myslala, chociaz nie byla singielka tylko ze zakochala sie tak, jak nigdy w zyciu, i teraz bardzo zaluje tamtych zachowan sama mi o tym mowi i placze czasem wiec nie badz taka pewna, bo na kazdego moze przyjsc "kryska"

fafamaffaaa, czym innym jest RÓŻNE podejście do życia i seksu, jak podejrzewam było w Twoim wypadku, a czym innym jest umawianie się na bzykanie i potem fochy, że mam laskę z przeszłością, więc z łaski swojej nie pierdol.

Gość spotykał się z laską na sex
i ma do niej pretensje a do siebie nie ma :D co za żłosny typ albo kiepskie prowo niedojebanego prawika :D

Gość laura232321
JESTES okropny serio. zecydowales sie z nia byc to badz, nie wazne co. MILOSC WSZYSTKO WYBACZA a jak nie wybacza to miloscia nie jest. moj chlopak spal z conajmiej 15 dziewczyn pzedemna, wiekszosc to 'kolezanki od sexu' ale nie interesuje mnie to w ogole. co bylo to bylo... kocham go i mamy najlepszy zwiazek na swiecie, zero zazdrosci. on moze wychodzic gdzie i kiedy chce i ja tak samo. wiem na 100 procent ze nigdy mnie nie zdradzi.

To widzę lasce nieźle już zatrułeś życie, skoro ona zaakceptowała Twoje umawianie się na sam seks, a ma problemy ze swoją przeszłością. Współczuję jej.

Gość laura232321
rz*

Gość czuly_i_kochajacy
do siebie tez mam po**bane te nasze czasy!

Gość buah a ahahah ha h
"moj chlopak spal z conajmiej 15 dziewczyn pzedemna, wiekszosc to 'kolezanki od sexu' ale nie interesuje mnie to w ogole. co bylo to bylo... kocham go i mamy najlepszy zwiazek na swiecie, zero zazdrosci. on moze wychodzic gdzie i kiedy chce i ja ta" buah hah ah ale naiwna idiotka :D a potem będzzie płcz buuuuuuuuuuuuuuuu zdradził mnieeeeeeeeeee buuuuuuuuuuuuuuu mam raka macicy buuuuuuuuuuuuuuuu mam hiv :classic_cool:

Gość ale żałosny typ
zrzuca winę za własne zachowanie na "czasy". Ale seeeee znalazł racjonalizację :classic_cool:

Gość czuly_i_kochajacy
@laura232321 jestes kobieta, inaczej na to patrzysz! najlatwiej Wam zjechac mnie ze swojego punktu widzenia, nie zaglebiajac sie w meska psychike i uwarunkowania! a my jako zdobywcy mamy pozniej problem z taka przeszloscia ukochanej!!!