Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza111

seks oralny -problem

Polecane posty

Gość zuza111

Hej dziewczyny mam pewnien problem. otóz jestem z chłopakiem ponad poł roku jest starszy ja mam 18 on 23 był moim pierwszym . pierw on sprawiał mi przyjemnosc po czasie spytal sie czy jestem gotowa i to zrobilismy. na poczatku uprawialismy seks z 2 razy na tydzien.. teraz z 2 razy na miesiąc .. często mnie pieści palcem uwielbiam jego palcówki ale potem do niczego nie dochodzi. Penis mu staje ale on nic z tym nie robi .. tak jakby mu sie nie chcialo .. zazwyczaj to on jest na mnie .. bardzo chciaalbym zrobic mu ta przyjemnosć ale mam blokadę nawet jeszcze nie dotykalam jego penisa nie wiem jak sie przełamać jest to dla mnie bardzo ciężkie bo wiem ze on sie stara robi palcówke minety a ja nie umiem sie odwdzieczyc nie potrafie chcialabym zrobic mu loda sprawdzic mu ta przyjemnosc bo moim zdaniem to nic obrzydliwego i miło jest patrzec na osobę którą sie kocha jak ma przyjemnosc i jest szcześliwa... lecz hamuje mnie coś.. podświadomie.. moze ..boje sie dotkną jego penisa .. sama nie wiem.. przeciez uprawiamy seks i bardzo go kocham .. ma ktoras taki problem? że nawet ręką nic nie zdziala? jakeis zahamowania ? bardzo mi to doskwiera .. ;/ i tak jestem gotowa na seks zrobilam to znim bardzo go kocham i wiem ze to ni była błędna decyzja. pozdrawiam ; )

skoro sie boisz i nie jestes gotowa to sie nie zmuszaj. powinna byc miedzy Wami taka relacja bys nie wstydzila sie go dotknąć. A dobrą metodą jest np. wspolny prysznic

Gość zuza111
nie to że nie jestem gotowa.. to mozna powtarzac całe życie . bardziej chyba chodzi o to ze boje sie jego penisa wczesniej nie dotykalam go jest to dla mnei nowość chociaz sie kochalismy ale to on sobie nim zawsze 'operuje ' , chce sie przelamac ale nie umiem.. ogolnie to bylam i nadal jestem wstydliwą osóbką bojącą sie 'nowości'

Gość kiloyhnj77
umyj pipę

Gość lopae
pewnie kuciapa ci śmierdzi

Gość zuza111
inteligencja nie zna granic..