Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CJ7

Brak Sexu z żoną!

Polecane posty

Gość CJ7

Witam, od dwóch lat jesteśmy z żoną po ślubie, mamy niespełna dwu letniego syna. Przed ciążą jak i w ciąży często współżyliśmy. Niestety po narodzinach synka zdarza się nam to rzadko czasem raz w tygodniu czasem raz na dwa tygodnie, już częściej się przydarza petting. Co o tym myślicie? W jaki sposób przekonać żonę do częstszego kochania się? nie mówię że musi to być codziennie ale chociaż ze dwa razy w tygodniu było by dobrze. Tak samo jeśli chodzi o sex oralny dawniej zdarzał się dość często a teraz tylko sporadycznie i bardziej to ja żonie niż ona mi :P A jak już ona mi to tylko w prezerwatywie a dawniej było bez. I jeszcze golenie miejsc intymnych dawniej miała ładnie wygoloną a teraz nie goli w ogóle, chociaż to już jakoś mogę przeżyć :) Proszę o jakieś rady :) Z góry dzięki :)

Pogadaj z nią bo inaczej będzie nie wesoło. Z tego co czytam tu na forum to może być też tak że znalazła sobie kochanka.

Gość CJ7
Nie no kochanka raczej nie ma. Bo prawie cały dzień jesteśmy razem w domu, bo ja pracuję na kompie :) tyle co z dzieckiem gdzieś na spacer wyjdą albo na zakupy ltp. tak że kochanek odpada!

Gość no straszne
chłopie ty to na poważnie nie masz większych problemów! może zajmij się swoim dzieciakiem częściej, wyślij żonę do spa, kosmetyczki, kina... cokolwiek lubi. i przestań marudzić, bo tu na kafe takich biadolących niedopieszczonych jest pełno