Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńkaaaaa33

boję się kochać z mężem

Polecane posty

Gość kasieńkaaaaa33

dziesięć m-cy temu urodziłam córeczkę,od tego czasu może było ze dwa razy unikam jakiejkolwiek bliskości z mężem,boję się kolejnej ciąży,przestałam lubieć jak mnie dotyka czy to minie???miała któraś z was podobnie po urodzeniu dziecka??

Gość kasieńkaaaaa33
wypowie się ktoś normalny?

Gość Kociczka1888888
Zaratustra spadaj na drzewo, tam Twoje miejsce. Kasienka, pogadaj z mezem i powiedz mu ze nie chcesz zajsc w nastepna ciaze. Idz tez do ginekologa po anty jesli to tak na prawde martwi cie najbardziej. Co prawda ja nie rodzilam i na razie nie mam dzieci w planach, ale moja bliska kuzynka zostala z straszna trauma po porodzie, do tego stopnia ze panicznie bala sie jakijkolwiek intymnosci z mezem. Wybrala sie do psychologa na kilka wizyt, porozmawiala z mezem szczerze o swoich strachach (ma meza raczej inteligentnego, tak ze zrozumial) i powoli, powoli wrocila jej ochota na pieszczoty z mezem i wspolz6ycie. Ale tez zajelo jej to kilka dobrych miesiecy. Teraz juz trzy lata po tej traumie i wszystko miedzy nimi jak kiedys podobno.

Gość chemiamozgu
Nie rozumiem:O A tabletki anty???

Gość kasieńka_89
też się boję kochać z twoim mężem

Gość kasieńkaaaaa33
Zaratustra sio z tąd:) Kociczka1888888 dziękuję za radę

Gość idelana..... prawie:)
....ktoregos pieknego dnia,Twoj maz nie wroci na noc i spedzi upojny czas w innym lozku z kochanka...Nie dziwie,sie ze faceci zdradzaja,jak maja takie tepe zony .Dwa razy w roku???Czy uwazasz,ze to wystarczajaca dla mezczyzny??? Pojdzie w dym i bedziesz miala rozwod...

Gość idelana..... prawie:)
bojcie sie ,bojcie......lozko bardzo zbliza dwoje ludzi,wiec jesli odtracacie swoich mezczyzn,to znajda sobie pocieszenie w innych ramionach....glupie baby!!!!!!

"z tąd" Uważam, że głupich ludzi powinno się sterylizować. Rodzice analfabeci to i dzieci bystrzakami nie będą. :O Chamu! 👄

Gość kasieńkaaaaa33
bo to wszystko nie tak....zanim zaszłam w ciąże układało nam się "w tych sprawach" super,od porodu wszystko się zmieniło:( boję się kolejnej ciąży,mąż używa prezerwatyw,ale ja i tak się boję...

Gość sucha palma
vera lynn łazisz wysterylizowana po kafeteri i byki wyłapujesz:)

Chamu, musicie się rozmnożyć, bo ciężko widzę ten parszywy świat bez dzieci twoich i perwersji, moich i Ajrona... :classic_cool:

Gość sucha palma
idź na ogólną tam jest więcej kretynów takich jak Zaratustra

Musisz tam spędzać dużo czasu, skoro taka zorientowana jesteś. 🖐️ A teraz doskonale wiesz co masz zrobić. :classic_cool:

16:10 [zgłoś do usunięcia] kasieńkaaaaa33 wypowie się ktoś normalny? 03.09.2012] 16:12 [zgłoś do usunięcia] Tako rzecze Zaratustra Na kafeterii ? Chyba cię poj**ao hahahahha! dobre!

Gość presefora
vera lynn to donosicielska szmata kapuje i nadaje modkom by usuwali tematy