Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka...234

czy czas jechać juz do szpitala?

Polecane posty

Gość majeczka...234

hej kobietki jestem w 38 tyg ciazy na 14 wrzesnia mam termin porodu ale od niedawna bardzo źle sie czuje oprócz rwania brzucha i wszystkich mięśni co jest podobno normalne cały czas chodze osłabiona i mam wrazenie jakbym miała zemdleć... przez ostatnie 2 miesiace moj lekarz ciagle przepisuje mi różne antybiotyki na białko które wcale nie pomagają a po bactrimie dostałam skutków ubocznych... nie miałam robionego nawet usg i lekarz sie nie kwapi zeby je jeszcze zrobic ostatnie robione usg miałam 2 miesiace temu.... czuje ze cos sie dzieje... czy lepiej spanikowac i jechac do szpitala?

Gość jakiegoś nienormalnego
tego lekarza masz- przez 2 miesiące nie zrobił Ci usg? skoro czujesz, że coś jest nie tak, to jedz na ip, tam Cie zbadają i będziesz wiedziała co sie dzieje

Gość taki lajf
Jedź do szpitala. Jak nie masz skurczów, to powiedz że masz, przynajmniej KTG ci zrobią. Możesz tez powiedzieć, że ruchy dziecka sa od jakiegoś czasu słabsze i sie denerwujesz, to nie odesla cię z kwitkiem do domu tylko sprawdza dla bezpieczeństwa. Swoja droga co to za konował, żeby przez 2 miesiące walić w ciężarną antybiotyki :o Miałaś jakąs diagnozę która by to uzasadniała? I nawet USG nie zrobić mimo złego samopoczucia...

Gość majeczka...234
dokładnie to baba... podchodzi do kazdej ciazy olewająco szczególnie pod koniec na dodatek te leki... bardzo sie martwie nawet nie wiem ile dzidzia waży

Gość majeczka...234
niby białko w moczu to jest u niej ta diagnoza... a ja słyszałam ze niektóre kobietki były wysyłane na białko do szpitala na obserwacje a ja jestem faszerowana jakimś świństwem

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kobieto ty sie dopeiro obejrzalas ze taki lekarz to o kand dupy? bylo trzeba dawno zmienic... 2 miechy bez usg? bialko w moczu moze byc od nadcisnienia, niekoniecnzie od infekcji... masakra Pojedz do tego szpitala bo juz naprawde w tym momencie nic lepszego nie wymyslisz. Urwala sie z choinki. Obudzila. Jak lekarka ma olewawczy stosunek to po kiego groma do niej chodzic??? przeciez tu chodzi o zdrowie dziecka ! Ja chodze prywatnie co 2-3 tygodnia, czasem do 4 i na KAZDEJ wizycie mam usg, są tez rozwiewane KAZDE moje watpliwosci. Moge tez zadzwonic gdy sie czyms zaniepokoje. A moja kolezanka zdziwiona powiedziala ze place tyle lekarzowi a ona wolala by za to dziecku ciuszki pokupowac ! SZOK. Sa rzeczy wazne i mniej wazne. Z reszta na NFZ tez mozna znalezc w miare sensownego lekarza. Litosci !

Gość majeczka...234
nie jestem pierwsza i nie ostatnia... to moja pierwsza ciaza wiec nie wiedziałam co i jak... dopiero co sie o niej strasznych rzeczy dowiedziałam i wszystko mi zaczeło pasowac a zmiana lekarza 2 tyg przed to chyba juz za późno... lepiej chyba jechac do szpitala

sorki za literowki ale sie zdenerwowalam

no oczywiscie ze juz za pozno na zmiane lekarza ! ze tez wczesniej nie wpadlas na to ! jedz do szpitala

Gość edziaaaaaaaaaa
dopiero dwa dni temu po tym co sie dowiedziałam zobaczyłam z ciekawosci jakie baba ma opinie w internecie... to był dla mnie szok i wszystko mi sie zaczeło zgadzac ze ja nie jestem pierwsza

Gość fetafeta
oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa masz w 100% rację, trzeba mieć zaufanie do lekarza prowadzącego i szukać takiego, który jest kompetenty

Gość fetafeta
SZOK! przez całą ciążę nie zainteresowałaś się jakie opinie ma lekarz, który prowadzi Twoją ciążę? pogratulować...

Gość majeczka...234
mi wszystko pasowało na poczatku pani doktor miła zyczliwa... a tu dopiero co kolezanka mi mówi ze było z nia dokładnie to samo mało tego baba ma zakaz wstepu na oddział w szpitalu