Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamantis

Co moze oznaczac, jesli facet daje kobiecie w prezencie

Polecane posty

Gość adamantis

pierscionki wygladajace jak zareczynowe (nie wlasnie pierscionek a pierscionki) - a dziewczyna ta na codzien ma generalnie inny gust (ale sa ladne)?

Gość juz to pisałas,, zaraz wkleisz
fote tych plastikowych pierscionkow z bravo girl

Gość kluski z marmoladą
ze kupije duzo gum do zucia za 50 gr gdzie w prezencie sa pierscioneczki z kolorowymi oczkami i nie ma co z nimi zrobic

Gość adamantis
Jak tak czytam to co napisalam, to samej mi wydaje sie to niejasne. Ale jestem zmeczona i nie bardzo wiem jak sprecyzowac... Kobieta kocha srebro i sama sobie raczej kupuje srebrne obraczki z ciekawymi motywami, a on jej kupuje pierscionki, ktore wygladaja jak na zareczyny (tj. takie ksztalty kojarza mi sie z zareczynowymi) ale nie oswiadcza sie?

Gość blue ivy
Po prostu być może ktoś mu doradził, bo chciał ci zrobić miłą niespodziankę, ale nie wiedział co kupić. Pomyślał, że kobiety lubią biżuterię, wpadły mu w oko i kupił je tobie.

Gość adamantis
Jesli maja tu byc glupie komentarze, nie piszcie, ok?

Gość juz to pisałas,, zaraz wkleisz
bo to już było ile razy jeszcze założysz temat?

Gość adamantis
jeden prezent - ok, ale mam juz kilka.

Gość adamantis
Jeden raz zalozylam temat, kilka tygodni temu. Codziennie masz "zdradzil mnie" - tam tez tak piszesz? Jesli nie chcesz uczestniczyc w tym temacie, mozesz go nie czytac.

Gość iiiiiiiiiii
najpierw piszesz "jej" potem "mam" idz puknij sie w leb, zaloze sie ze nie masz wiecej niz 18 lat, a koles pewnie nigdy nie mial dupy i mysli ze jak bedzie jej robil prezenty to bedzie "dobrym chlopakiem" i ze tak sie powinno robic spierdalac dzieciaki tornistry pakowac!

Gość adamantis
Nie prosilam o komentarze dotyczace formy mojej wypowiedzi. To moze zostaw sobie na klasowke? Troche kultury.

Gość w zasadzie już widać
że gimbus pisze. Dziewczynko wyjaśnię ci : faceci , nie kupują przypadkiem pierścionków zaręczynowych.W ciąże możesz zajść przez przypadek

Gość Ale jak to daje? Na wszystkie
okazje (urodziny, imieniny) od 10 lat? :D I co to oznacza, że wyglądają jak zaręczynowe? Są z plastiku i bonusy z gum do żucia czy w ekskluzywnych luksusowych pudełeczkach z certyfikatami? Coś przy tym mówi? W jakich okolicznościach?

Gość rychurych
"klasowke" dzieciaku to tylko ty bedziesz miec juz wkrotce, reszta to osoby ktore juz dawno pokonczyly szkody, znajdz sobie forum na swoim poziomie, moze "bravo girl" ??

Gość adamantis
Nie, na imieniny i urodziny dostaje ksiazki, plyty, czasem cos zrobionego wlasnorecznie. Dostawalam tez prezenty bez okazji - drobiazgi (czekolada itd). Czasem dostawalam pierscionki czy kolczyki takie wlasnie jak nosze, czyli srebrne. Mam taki specyficzny styl jesli chodzi o bizuterie - raczej jest oryginalna niz elegancka. Powiedzialabym, ze ta, ktora dostaje, jest wlasnie raczej elegancka i dosc drobna. I wlasnie o to chodzi, ze w niektorych sa certyfikaty.

Gość adamantis
...

Gość Patka42
A słyszeliście coś o zabobonach z zegarkami w roli głównej, bo moja siostra dostałam teraz zegarek, swoją drogą przepiękny Jordan Kerr, ale panikuje, bo ona zawsze wieży w te wszystkie wróżby itp.

Gość Bognanana
Te przesady to bzdura - mąż 15 lat temu dał mi zegarek i jakos zyjemy :) A ostatnio kolejny jordan kerr dostałam - cudowny ;)