Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidia6969

ból piersi ok 13 po zapłodnieniu

Polecane posty

Gość Lidia6969

witam, do @ jeszcze 2 dni, więc testu nie robię, bo może wyjść niewiarygodny. ale mam pytanie, bolą mnie piersi, zwykle przed @ mnie nie bolą, a teraz są ciężkie jak kamienie, jakby mnie ktoś pobił...ale brodawki nie sa zaciemnione...czy juz by były czy to za wcześnie ?, czy ten ból może być oznaką ciązy ? dodam , ze byłaby to ciąża z tzw przerywańca, z tym, ze w dni płodne...

Gość Lidia6969
niech mi ktoś odpowie .....proszę...., nie spię już 3 noc, bardzo chcę dzidziusia....

Gość aguś24
Witaj Autorko :) Pozwól ze się przyłączę do wątku :) 13 sierpnia miałam okres trwał do 18 a potem kilka dni później w dniu owulacji czyli 26 podwyższyła mi sie temperatura z 36,5 na 36,7-8 od tamtej por też nie bardzo nie czuje , piersi mam cięższe jakby wrażliwsze a szczególnie wieczorem, co jakiś czas jest mi niedobrze podczas tej nocy czułam zapach świeżej ryby co mnie na wymioty brało, od tamtej pory też sutki mi stoją cały czas, dodam ze jestem na leku duphaston mała dawka na wszelki wypadek żeby łatwiej ciąża się zagnieździła w razie gdyby się pojawiła, często również pobolewają mnie jajniki jakbym miałam zaraz dostać okres a do okresu jeszcze kilka dni bo czekam na 10-13 września ,czy ktoś miał podobnie w w razie zapłodnienia ? dodam też że w 1 ciąże zaszłam w 2 cyklu z tym tekiem .pozdrawiam

Gość Lidia6969
ja w pierwszą ciązę zaszłam 18-19 dnia cyklu, przy cyklach 30-dniowych :) - nieplanowana była :) i była szokiem... wtedy nic nie czułam...przed @ teraz mnie te bolące piersi zastanawiają..., ale sutki nie są "tkliwe", po prostu bolą mnie całe piersi i tyle i to bardzo.... i ie wiem, czy to jakiś znak . ?

Gość Lidia6969
dodam, ze temp. mam 37, 1 ale nie mierzę, więc nie wiem czy to norma....

Gość Lidia6969
dodam jeszcze, że partner ma na na imię Azor

poiwiem tak tez miala strasznie bolace piersi i wrazliwe sutki masakra jakas, myslalam ze dostane @ a tu.... nieplanowany CUD!! teraz jestem w 17tc i jestem szczesliwaaaaaa!!!!! :)

Gość ciotka klotkaaaa
i tak nie donosisz :)

Gość Lidia6969
takie durne komentarze (typu Azor) , moderator powinien usuwać . Smutne jest to, ze ktoś sie podszywa pod inną osobę :( idiotów nie brak ....

Gość lopae
nie donosisz :D