Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jw.td

Chude-co dzisiaj jadlyscie?

Polecane posty

Gość na sniadanko 3 buleczki z
szyneczka, serkiem, jajkiem, pomidorkiem, majonezem, kawka z mleczkiem, 1 jogurt, mala salatka z Aldiego 2 sniadanie 2 jogurty wisniowe 125, 2 francuskie, niestety 2 kawa kebab obiad - 3 golabki, ziemniaczki, surowka kawalek ciasta kolacje zjem pozniej

Gość Jw.td
ja dzisiaj z rana zjadlam twixa na drugie sniadanie tosty z nutella obiad karczek ziemniaki z sosem potem ze znajomymi hamburger i cola kolacja znow tosty z nutella mniamciu mniamciu

a na ta pozniejsza kolacje 4 hamburgery 2 duże pizze z pepperoni szesciopak tyskiego i ponownie jakies ciasto na dokladke

To powyzej byl podszyw. Na kolacje pewnie pomidory z mozarella. Ale owszem, raczej duzo jem. Wiem o tym. I potrafie wpieprzyc cala paczke ptasiego mleczka, a przynajmniej pol. Ale staram sie nie bo to niezdrowo :D

Gość oszczednaaa
Rano płatki z mlekiem i brzoskwinie jak wróciłam z pracy po 16:00 to 11 pierogów ruskich i winogrona a przed chwilą chipsy duże :)

Gość aranna
banana, kanapkę i loda

Gość nie da sie czytać tych głupot
a ja dwadzieścia pinć pierrogów z mięsem do tego płatki na śniadanie i zara paczkie cipsów z biedronki top shop.

Gość a ja kunia bez kopytów
do tego wielkom miche sałaty 1 ogromniastego ogórka oraz wielkiego pomidora i aż 2 banany potem zjadałam: 2 kawy z mlekiem następnie zjadłam: 3 herbaty zielone później 2 szklanki soku zjadłam a na kolacje zjem bulion

Gość nie da sie czytać tych głupot
ty od tych dwóch japek i zimnioka zgodzę sie z tobą, sarepska to kretynka jakich mało. nienawidzę jej!!!!!!!!