Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy_wiecej

Czemyu jestesmy naiwne i dajemy sie upodlic dla faceta.

Polecane posty

Gość nigdy_wiecej

Wczoraj zerwalam ze swoim facetem, zaczelo sie 2 lata temu poznalismy bylo super ja mialam 21 on 28 lat. Pul roku temu powiedzial ze juz niechce ze mna byc a ja glupia dalej walczylam o niegu do tego stopnia ze upadlalam sie dla niego i robilam co on tylko chcial. Teraz czuje sie strasznie do tego stopnia ze nie moge spojzec w lustro, brzydze sie siebie.Co mam z soba zrobic?!bylam taka naiwna

Gość berezka
MIalam podobnie, nawet pozwolilam zebysmy zrobili to z jego kolezanka poznan w internecie i spelnialam ich fantazje jak teraz pomysle o tym to plakac mi sie che

Gość paaaaaapaaaaap
bo jesteście jebnięte i zadajecie się z facetami 7-15 lat starszymi, którzy chca poruchać

Gość napisałem tu wczoraj dwa....
...razy dlaczego tak się dzieje ale moderacja mnie uparcie usunęła!!! :-O a napisałem raczej nie łamiąc regulaminu, nie nawoływałem do rasizmu, nienawiści etc, nie propagowałem pedofilii i innych zboczeń, nie umieszczałem też spamu, reklam itp. więc ciekawi mnie co takiego złego napisałem?? prawdę, która kogoś z redakcji ukuła??!!

Gość moniczka :P
bo jesteśmy głupie prosta odpowiedź

Gość paaaaaapaaaaap
zadawajcie się lepiej z napalonymi małolatami - oni z całą pewnością nie chcą tylko zaroochać a marzą o poważnym i odpowiedzialnym związku

pudliszek fakt, kuje to kowal, igła kłuje ;-)

Gość wiola88344
A ja byłam dupczona przez 2 lata przed 17 lat starszego faceta w dodatku zonatego i dwójką dzieci. To się nazywa dopiero upokorzenie, ale zasłużyłam sobie na to, po co było się pchać w taki układ? Teraz mam faceta 3 lata starszego i jest super.

Gość wiola88344
Tak naprawdę jesteśmy szczęściarami, bo dostałyśmy wpier.dol w dupę i lekcje życia. Teraz już wiemy jak postępować, a nasza samoocena, ktora sięgała podłogi godząc się na takie układy teraz jest wyższa. Głupie spermojadki...

Gość idolka_lolka
MIalam tez takiego pojeba, Jak uzedowal czasem z kolegami to potem wszystko konczylo sie na mojej dupie. Nie raz musialam to robic z obcym jego kolegom

Gość nie wiem czy mogę
Ktoś mi opowiadał o tekście, który słyszał nad morzem w tym roku. Rzecz dzieje się w punkcie z kebabami. Napakowany facet kupuje dziewczynie i sobie kebaba. Zaczynają jeść. Ona: Misiu, ale to mie chyba nie smakuje. On: Jedz, kurwo.

Gość hdshtdy
moze to jakas anorektyczka wiedz chcial ja troche podpasc

generalnie dlaczego my, faceci około 30-ki lubimy nastki jest prozaiczną rzeczą. łatwo taką zbajerować i namówić w zasadzie na każdy rodzaj seksu. starszy młodszej zawsze będzie imponował, choćby wiekiem, doświadczeniem itp. (oczywiście nie mam na myśli tu menelstwa, tylko w miarę ogarniętych kolesi). bo niestety zdecydowana większość kobiet starszych nie jest dość otwarta w tych aspektach, góruje poczucie wstydu i domena "co on sobie o mnie pomyśli?" a jeśli już się grzmocą bez hamulców to na zdradzie albo gdzieś przygodnie. małoleteńka za to będzie chciała się wykazać i zaimponować takiemu żeby nie uznał ją właśnie za ...małolatkę i pozwoli na w zasadzie wszystko. pozdro pomarańczowo Sweet Hardy Boy

Gość nie wiem czy mogę
Myślę, że nie do końca chodziło o to, co jadła.

Gość Prowo jak nic
" puł " :D:D i kłamie oczernia nas facetów :o kobiety to szmaty i tyle