Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam powaznie niedoswiadczona

rozlana sperma a ostrożnosc, ciąza???

Polecane posty

odrazu chce powiedziec ze to nie sa jakies jaja, naprawde zadaje tutaj powazne pytanie licze na szczere odpowiedzi bez zbednej ironi i docinek, jestem młoda, jestem dziewica i powiedzmy dopiero raczkuje w tematyce, chce poprostu wiedziec, dla siebie samej, dla własnej wiadomosci. Przypuścmy ze podczas uprawiania sexu, gdy oboje partnerów dochodzi do pwiedzmy "finiuszu" i przypadkiem sperma wyleje sie w ostatniej chwili na łóżko, posciel, brzuch partnerki, rece partnera, albo przy sciaganiu zużytej juz prezerwatywy przypadkiem stanie sie podobnie, sperma znajdzie sie na rekach partnera, poscieli, albo penisie partnera itp. to wówczas co? Na mój rozsadek chyba najbezpieczniej jest ją uzunąć. Ale czy partnej albo partnerka powinna bezposrednio powiedziec "idz do łazienki i wez prysznic, zmyj sperme..'' Czy tak to się odbywa? No bo jaka mamy pewnosc ze sperma i te małe plemniki gdzies sie tam na dłoniach, poscieli zaczają do ponownego ataku. Rozumiem ze aby doszło do zapłodnienia sperma musi znalexc sie w pochwie ale powiedzmy ze przy dalszych igraszkach nocnych rozlana sperma jakims cudem dostanie sie tam i jest problem. wiec jak to jest w takiej sytuacji gdy łóżko jest już zabrudzone a igraszki maja trwac nadal? Naprawde jestem młoda, nie mam z kim pogadac o takich sprawach i pisze tutaj, zrozumcie...;/

Gość gruubas
no to niech sie partnerzy ida umyc skoro sie boja, w czym problem

Gość klsdfjioushvfuidshvcds
ja tam nie wyganiam faceta zeby mył penisa... dziwnie mi by było tak powiedziec

Gość pomysłowa lolitkaaa
no przeciez to normalne ze jak sperma sie porozlewa po łóżku to trzeba wymienic posciel. Chcesz zajsc w ciaze czy jak?

czesto sie tak wam zdazaja sytuacje tego typu?

Gość gruubas
jaasne, kilka razy dziennie

Gość krepina23
dziewczyno, jak sie uprawia sex to sie nie mysli o takich drobiazgach, wazne ze facet nie finiszuje w tobie a poza toba to sperma moze lezec gdzie chce. nie ma sie co tez tak sterylnie zachowywac, bez przesady. Ja tam z moim chłopakiem zwracamy uwage zeby we mnie nie skonczył a rozlana sperma zadko jest jakims strasznym problemem, ale inni moze maja inne zdanie na ten temat.

Gość krepina23co ty gadasz!
jestes totalnie nieostrozna, wróze ci szybka ciaze dziewczyno;/

Gość kikilio
myju myju ha ha ha