Roksanka:) 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Co stosujecie dodatkowo oprócz prezerwatywy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość W ogromnym przelocie Napisano Wrzesień 3, 2012 Obecnie nie stosuje, ale jak stosowałam to tylko prezerwatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia987 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 Ja sobie określałam czy mam dni płodne. Używałam afrodyty. W razie gdyby gumka pękła wiedziałam czy jest możliwość zapłodnienia czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna.różdzka Napisano Wrzesień 5, 2012 Kasiunia co to jest ta afrodyta? bo mnie to zaintrygowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do brewkndlw Napisano Wrzesień 5, 2012 test ze sliny który pokazuje dni podne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia987 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 Taki mini mikroskop w kształcie szminki. Wpisz sobie tester afrodyta w google, dowiesz się więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach