Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turekmaniurek

dziwna miesiączka

Polecane posty

Gość turekmaniurek

Cześć dziewczyny :) piszę do was w sprawie mojego dziwnego okresu: ostatni raz dostałam go 8.08 a teraz pojawił mi się juz wczoraj wieczorem, czyli 02.09. Cykle mam co 28 dni, czyli ten wypadł mi troszkę wcześniej. Ale nie to mnie niepokoi, tylko to jak on wygląda, mija 1dzień mojego cyklu a jest go bardzo malutko,złuszczyła mi się błona - co jest naturalne. poprzednie miesiączki miałam bardziej obfite(zauważałam to już pierwszego dnia). Nie bardzo wiem, co o tym myśleć. Kochałam się z chłopakiem, ale zawsze używamy prezerwatywy. Wiem, zaraz napiszecie, że skoro się zabezpieczyliśmy to jak niby mogłabym byc w ewentualnej ciąży. Nigdy we mnie nie kończy, a już na pewno nie w dni płodne. Jednak zdażyło się, że wszedł we mnie bez gumki jednak po kilku ruchach założył ją. nie wiem co o tym mysleć, trochę mnie to niepokoi. A jakie jest Wasze zdanie? Pozdrawiam :)

Gość turekmaniurek
Bardzo proszę o jakieś odpowiedzi.

Gość turekmaniurek
ehh nie zostawiajcie mnie z moimi myślami sam na sam :D

Gość mysiapyssa
ciąża też to miałam też wydawało się że chwile bez gumki we mnie był teraz mamy 1,5 synka Emila:)

Gość turekmaniurek
hmm...przyznam się że wiele razy tak robilismy, ale jak do tej pory w ciązy nie byłam, a ma ktoś może inne zdanie na ten temat?

Gość turekmaniurek
odpisujcie, proooooszę