Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

wydaje mi sie, ze jestemm ponadprzecietnie inteligentna

Polecane posty

Nie wiem czemu tak jest, ale wlasnie takie odnosze wrazenie, choc nie jestem po studiach. Wydaje mi sie, ze pozjadalam wszystkie rozumy. Znam zasady sawiur wiwiur, jestem bardzo kulturalna I stawiam sobie wysokie poprzeczki w zyciu. Znam sie na ludziach I na zwierzetach. Boze, to brzmi jak apogieum.

Gość ghfghfgh
no tym apogieum to juz dobitnie potwierdziłas swoj wywód :D

W kazdej dziedzinie mam cos do powiedzenia. Nawet jesli nie znam odpowiedzi na pytanie to potrafie w sposob inteligentny z tego wybrnac I kazdy mi uwierzy.

Powinno być sawiur wiewiór chyba, weź się doucz trochę. Ale faktycznie, bije od Ciebie inteligencja i ja jestem pod wrażeniem każdej Twojej wypowiedzi. Może powinnaś założyć konkurencję dla Mensy?

A mi sie wydaje, ze jednak mi sie nie wydaje. Taka jest prawda, nie oszukujmy sie. Jak czytam tematy pozostalych uzytkownikow kafeterii to lapie sie za glowe. Ile tu glupich I nic nie zmieniajacych w zyciu rad ile tu bezmozgich, niewyzytych tempych polglowkow!

Sprawdźmy Cię :classic_cool: Czy jest coś, czego nie umiesz, bo gdybyś to umiała to nie umiałabyś czegoś, czego teraz nie umiesz i umieć nie chcesz, ale byś umiała, gdybyś umiała to coś, czego nie umiesz, ale umieć chcesz, bo chcesz czasami czegoś nie umieć?

A kto to ta mensa I co ona taka madra? Nie wierze, ze jest bystrzejsza ode mnie. W testach na inteligencje wychodzi mi zawsze, ze tylko 2 procenty ludzi posiada taki iloraz jak ja. A co do sawiur wiwiur to chyba jednak sie mylisz. Przestudiowalam ksiazke aleksandry Kwasniewskiej od okladki do okladni I wiem jaki jest tytul.

Nie ma czegos, czego nie umiem, bo ja wszystko potrafie to co chce, a nawet jak czegos nie chce to I tak to umiem. Ja sie taka urodzilam, jestem najlepsza ze wszystkiego. Moja pieta achillesowa jest sport, bylam zawsze najlepsza ze wszystkiego, j. Polski to rowniesz moja mocna strona, z biologii I z geografii zdawalam mature, angielski mam w paluszku, wszystko.

Gość grymaśnica
Chyba masz rację, bo jak czytam Twoje wypowiedzi, to Twoja inteligencja w nich zamieszczona aż mnie wali obuchem po oczach. :D

Ja pierdziu... TWOJ NICK mowi wiele o Twoim stanie intelektualnym... napisalam tak jak sie wymawia, gdyz wiem, ze wiekszosc z Wam miala by problem z wymowieniem tych slow. ps. Skonczylam lacine, mogabym byc Pania doktorowa.

Gość łysy yeti
i chuj z tym 🖐️

Grymasnica, dziekuje za wsparxie. Jestes jedna z niewielu, ktora dostrzega tak istotne rzeczy jak INTELIGENCJA. a wiecie co jest najlepsze, ze pod koniec roku zawsze bylam zagrozona z 9 przedmiotow, ale ze bylam tak zdolna to w miesiac poprawilam wszystko. Nauczycielki bylly pod wrazeniem, I choc jest taka zasada, ze z jedynki nie mozna przeskoczyc na trojke to dla mnie robily wyjatek. Ot cala prawda o mnie.

Gość jiojhio
ludzie inteligentni są zazwyczaj skromni i nie chwalą się tym;)

Tak to wlasnie jest jak zazd1osc przez Was przemawia. To nie jest mea kulka, ze ludzie tak reaguja na prawde, choc nie od dzis wiadomo, ze prawda w oczy kuje.

Gość zawiedziony1410
and yet, you are here...

Tak to wlasnie jest jak zazd1osc przez Was przemawia. To nie jest mea kulka, ze ludzie tak reaguja na prawde, choc nie od dzis wiadomo, ze prawda w oczy kuje.

Gość kaskojakajmra997
Testy na IQ inteligencji nikomu nie zmierzą, bo się tego zrobić nie da! MENSA nie stoi najwyżej, bo nad nią jest jeszcze nadMENSA dla ludzi najinteligentniejszych na świecie! Kto jest człowiekiem inteligentnym to najdłużej pożyje! Inteligent nie jeździ nigdy niemieckim autem!

Gość Lord Arkadiusz25
Dżoana na prezydenta!

Tak racja sa skromni. Ja na codzien tez sie z tym nie roznosze, ale tu mam okazje sie pochwalic. W koncu nie czesto ma sie do czynienia z takimi unikatami jak ja. Jestem jak bialy kruk, jak pieciolistna koniczynka, jak kwadratowa moneta I jak bilon stu zlotowy.

Gość mnjkmhkm
ktoś normalny na umyśle nie wypuszczałby takich bździn do ludzi, mniej jarania dobrze ci zrobi.