Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

wydaje mi sie, ze jestemm ponadprzecietnie inteligentna

Polecane posty

Po pierwsze primo jezdze francuzkim samochodem. po drugie primo arkadiuszu dziekuje, natchles mnie do tego, aby zalozyc swoja partie, licze na Twoje poparcie. Kocham. po trzecie primo jagienko czy my sie znamy? Ty jedyne co osiagnelas w swoim zyciu to tysiac zl wyplaty w sklepie z 'ekskluzywna' odzieza. Przykre po czwarte primo seneka to grecka bogini, corka Zeusa.

czemu nie ma drzemu? bo sa robaczki zjadaczki. a czemu sa robaczki zjadaczki? bo sa sliwki robaczywki? a czemu sa sliwki robaczywki bo sa plantkony anjony a czemu sa plantkony anjony? zeby byl swiat!!!""""

to grzecznosciowy zamiennik dla "ja pierdole nie moge uwierzyc w takie tepe bladzie"... bo nie lubie prostactwa a ty maso zanim zaczniesz cytowac ksiazki dowiedz sie jaki jest autor i zdaj jeszcz raz mature z polskiego bo zaczynam podwazac twoja inteligencje

Jagienka zamknij swoj paszczurowaty ryj. Nie nadajesz sie do dyskusji miedzy ludzkiej. Idz zobacz czy nie ma Cie na klatce schodowej. Zobacz jak wyploszylas rozmowcow na poziomie.

Do kogo to z ta cytacja bylo? Bo chyba nie do mnie. Ja zadnej ksiazki nie cytatowalam.

Gość sSRAM Ssram
dobrze piszesz WYDAJE mi sie

Gość wydaje ci sie
i nie myl inteligencji z madroscia, ty to raczej wiedze posiadasz a nie inteligencje

Co Wam daje to, ze sie tak czepiacie? To Wam sie chyba 'wydaje', ze jestescie najmadrzejsci. Jak ta na de mna, co twierdzi, ze madrosc I inteligencja to dwie rozne rzeczy hahaha, jak madra to I intelligentna, chyba proste nie?

Gość hjtriuyi
Autorko ja też tak mam z tym że ja jestem po zawodówce :) Wszelkie testy IQ rozgramiam z wynikiem ponad 130 :) A nie mam matury i studiów bo zwyczajnie byłem leniem i nigdy mi się nie chciało uczyć :) Mało tego jestem współpracownikiem firmy budowlanej, świetnie mi się wiedzie i cieszę się życiem.

Gość noszesz w morde
Dzisiaj krótkie jakieś lekcje w gimbudzie :)

O ciesze sie, ze mam swich zwolemnikow :-) dlategoo dzieciaki nie warto isc na studia, bo ppo tym skonczycie na dnie, a lenie I nieuki zostana biznesmenami, tak jak my. a ty od tego gimgowna czy nie wiem jak Cie tam zwa. Szkole to ja ukonczyla 6 lat temu.