Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wychodzaczsiebie

Boze!!!! Zwariuje zaraz!!!

Polecane posty

Gość powiedz, ze masz świerzba
i nie mówiłaś jej o tym wcześniej, bo nie chciałaś jej przestraszyć, ale lepiej, żeby nie używała twoich rzeczy osobistych, bo to łatwosię zarazić...aha i grzybicę

Gość Wychodzaczsiebie
Czesc dziewczyny 🌼 Z tym swierzbem to marny pomysl,bo by mi dupe obrobila nie ziemsko :o Chyba zaczne ewidentnie robic tak jak ktos tu napisal - brac wszystko co jej tak samo jak ona to robi.Oczywiscie oprocz bielizny :o

Gość jak Kuba Bogu
Jak do niej nie dociera, że istneje odrębna własność, zacznij korzystać z jej rzeczy, a jak będze np jadła, skubnij jej coś z talerza palcami, i powiedz, jak sie oburzy, myślałam, że ci nie przekszadza takie zachowanie, skoro częstujesz się moim obiadem / herbatą i tak dalej choc z drugiej strony, istnieje niebezpieczeństwo, że rozochoci się jeszcze bardziej :/

zrób zupę i dodaj środka na przeczyszczenie :D przygotuj jakiś mały garnuszek zupy, sobie nalej normalnej i zjedz z apetytem. do reszty dodaj czegoś mocnego, co ci poleci pani w aptece :D a potem miej ubaw :D jest jeden minus - kibel będzie przez jakiś czas zajęty :P

Gość jak Kuba Bogu
DOBRE :D

Gość Wychodzaczsiebie
Haha dziewczyny jestescie nie mozliwe :D Zakupic czegos na przeczyszczenie raczej nie ma opcji,bo sie domysli jak zobaczy ten preparat :D Ale w domu mam olej rycynowy co tez dziala przeczyszczajaco myslicie,ze pomoze ? :D

olej przecież wyczuje i za słaby raczej. kup i schowaj, chyba wszędzie ci nie grzebie?

z resztą może sobie pomyśli, że masz zaparcia po prostu? :P gdzieś czytałam, że ktoś ponalewał do szamponu i żelu pod prysznic domestosa - jak będziesz miała resztkę kosmetyków, to dolej :D

Gość kosmita_ma_swoj_nick
Ale jak to, podchodzi i za przeproszeniem żre Ci z talerza? No co to za zwyczaje, powiedz, żeby spier... Ci od talerza albo wywal jej zawartość na pusty, tępy łeb. A u niej w domu to wszyscy z jednego jedli? Współczuje.

Joanna, słyszałam trochę inną wersję- żeby do odżywki do włosów lub ewentualnie szamponu dodać kremu do depilacji.

kosmita_ma_swoj_nick - po domestosie będzie miała poparzoną chemiczne skórę, a po kremie do depilacji na bank straci włosy. Więc w sumie autorka tematu może sobie wybrać co lepsze :D zawsze można zastosować domestos w żelu pod prysznic (albo w żelu do higieny intymnej ;p), a krem do depilacji dać do odżywki :P

Joanna, 10/10 :D

o i do pasty do zębów coś dodać, żeby jej zmieniły kolor na zielony :D mam tyle pomysłów, a żadnego jeszcze nie miałam okazji zastosować ;p

Autorko, ja też mieszkałam (i mieszkam) za granicą. Powtarzam: jak się chce, to się znajdzie. Temat-prowo. Nie do końca przemyślane.

Gość Wychodzaczsiebie
Tak , tak po prostu podchodzi mi do talerza.Nie wiem co to za zwyczaje,bo w zyciu takiego czegos nie widzialam.Dziewczyna zachowuje sie typowo jak taka swinia :| Pije czy je - beka , mlaszcze .Fuj obrzydliwa jest ;/ Za to Wasze pomysly mi sie podobaja :D Najbardziej z tym kremem do depilacji i srodkiem przeczyszczajacym :D Domestosu raczej nie uzyje,bo nie chcialabym zeby przeze mnie cos jej sie stalo,bo to rownaloby sie z lataniem z nia po lekarzach itd Bo nie zna jezyka i wszedzie musze z nia lazic :o Ale dzieki za rady :D

Gość Wychodzaczsiebie
A z tej pasty do zebow nie moge ze smiechu!!! xd Tylko co by tu dodac,zeby uzyskac taki efekt? :D