Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987654321ty

Lipa.

Polecane posty

Gość 0987654321ty

Ponieważ jestem porządnym, wartościowym mężczyzną jestem skazany na korzystanie z prostytutek dziwne te czasy.

Gość Wmawiaj sobie!
Porządny facet nawet na dziwkę nie spojrzy.

Gość 0987654321ty
to co ja poradzę jak mam potrzeby a żadna mnie nie chce bo jestem porządnym a co za tym idzie nie umiem uprawiać seksu bez miłości co w większości skutkuje bycie prawiczkiem

Gość Lepsza rączka niż rzeżączka :P
Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że jestem porządną kobietą, więc jestem samotna. Ale wolę to, niż ulegać najniższym instynktom.

Gość Wmawiaj sobie!
Kwestia umiejętności szukania. Wiele jest wartościowych, samotnych kobiet. Tylko kwestia umiejętności ich poznania, co częto nie jest łatwe, bo są nieufne - takie czasy. Poznania, a potem zdobycia tego zaufania i serca. Ale po przygodach z prostytutkami u takich kobiet jesteś przekreślnony.

Gość Dąb!
Wartościowy mężczyzna potrafi czekać. Jak się nie potrafisz opanować, to jesteś zwykły jebaka. Porządna kobieta nie będzie chciała być z kimś, dla kogo seks jest priorytetem. Seks to uzupełnienie związku, dopełnienie miłości, a nie pozbycie się nadmiaru spermy.

Gość AS26
"Baza wirusów została zaktualizowana" :) Nie brzydzisz się korzystać z takich usług? o.O

Gość 0987654321ty
Wmawiaj sobie! "Ale po przygodach z prostytutkami u takich kobiet jesteś przekreślnony." I tak będę miał więcej szans u kobiet po tych wizytach bo nie będę już prawiczkiem. Z prawiczków kobiety tylko potrafią się naśmiewać i szydzić. "AS26 "Baza wirusów została zaktualizowana" Nie brzydzisz się korzystać z takich usług? o.O " A co mi innego pozostało? W jaki sposób mam dowiedzieć się jak to jest kochać się z kobietą skoro te "normalne " mnie nie chcą?

Gość Lepsza rączka niż rzeżączka :P
A po co Ci umiejętność kochania się z kobietą, skoro nie masz kobiety? Jak się znajdzie, to się nauczysz, razem się nauczycie. Swędzi, Cię, więc ulegasz, a potem dorabiasz do tego mocno naciąganą teorię.

Gość Wmawiaj sobie!
Twierdzisz, że normalne Cię nie chcą? Czemu? Przecież wartościowy i porządny facet to skarb. Jesteś chory? Bardzo szpetny?

Gość 0987654321ty
Już widzę jak kobieta nie ma nic przeciwko, że jestem prawiczkiem:/

Gość 0987654321ty
"Wmawiaj sobie!" Brzydki nie jestem bardziej przeciętny

Gość Wmawiaj sobie!
Ja czekam na takiego Jedynego. Ale wszyscy dookoła myślą tak jak Ty: byle zaliczyć, pozbyć się "skazy".

Gość Hahahaha tak bidulki
Korzystaj z zycia poki mozesz. :) Nie chca cie, ale jak bedziesz miec wlasne mieszkanie i auto to cie zechca ;) raz na jakis czas musisz je zdradzic, tak, zeby mialy o czym gadac ;)