Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kąt aktowa

soczewki- pyt do uzytkownikow

Polecane posty

Gość kąt aktowa

od kilkunastu lat uzywam soczewek kont. Przez ostatnie lata 2tygodniowe j & j acuvue. Sa ok. Kupuje na allegro, co jest spora oszczednoscia, ale szukam tanszej alternatywy. Wiem ze nizsza cene maja Softlens, ale nie trafilam na moj promien krzyw. < 8.3> Czy mozecie polecic jakies tansze 2tygodniowki?

Gość kajmak1981
witaj, ja używałam miesięcznych, potem przerzuciłam się na dwutygodniowe, natomiast najlepiej czuję się nosząc http://mojaptekarz.pl/063762/acuvue-1-day.htm poza tym nie należy kierować się ceną tylko poświęcić trochę czasu na prawidłowy dobór!

Gość kąt aktowa
Gdybym nie kierowala sie cena to kupowalabym soczewki w sklepie pod domem przeplacajac od kilku do zwykle kilkudziesieciu zlotych na opakowaniach. To co robie pytajac na forum to jest moje " poswiecenie czasu na prawidlowy wybor" Szukam dobrej jakosci za dobra cene. Acuvue znam i nosze od wielu lat jak pisalam. Uzywalas kiedys innych Jesli tak to prosze skomentuj ich jakosc.

Gość kąt aktowa
no i domyslam sie ze jednodniowki sa najwygodniejsze. Rano wkladasz po dobie do smietnika :)

Gość jablova
ostatnio fielmann się ogłaszał z promocjami na soczewki, może podejdź do nich i zobacz jak to działa. po wakacjach masę promocji mają, na oprawki i szkła też, ja teraz szukam niedrogich raybanów także się do nich wybiorę.