Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .hmmmmmm

Czy chude lasie sa bardziej sexi

Polecane posty

Oczywiscie u niezdrowo chudej osoby % jest nizszy a u osoby grubej wyższy, ale u zdrowej - jest to gdzieś 20%

Gość Paula12041204
Tłuszcz jest potrzebny aby nie zaburzyć gospodarki hormonalnej, ale mówię o zdrowym poziomie, a nie boczkach po bokach, które zagrażają zdrowiu... Ja bym nie mogła tak wyglądać. Raz, że wygląda to komicznie i niepropocjonalie przy szczupłej budowie, a dwa, że żadna bluzka ładnie nie wygląda, bo ostaje z boku.

Gość hdshtdy
@Paula12041204 bede wredny:P . a ty lubiesz jak facet cie za co lapie? za piszczela czy za zeberka?Jak by piersi mialy kosci to ty bys miala kwadratowe

Myślę, że za bardzo skupiacie się na swoim wyglądzie a za mało uwagi poświęcacie swojemu wnętrzu. Prawda jest taka, że inteligentny facet nie zainteresuję się głupią kobietą, jakkolwiekby nie wyglądała. Idealne, smukłe ciała widuje się w pismach poświęconych modzie - często przedstawiane po gruntownym retuszu. Także czas na konkluzję - wygląd to nie wszystko, no chyba, ze nie ma się nic więcej do zaoferowania, to tak. Dobra, dzieciaki, ciocia znika, do zaś. 🖐️

Gość Paula12041204
Mój facet nie narzeka na moje ciałko. Gdyby mu coś nie grało to nie byłby ze mną tyle czasu. :-)

Gość Paula12041204
Pa Vera. Miło było

Paula, pogratulować faceta, który przez kilka dodatkowych kilo, mógłby Cię zostawić ;)

Gość Paula12041204
Nie, mój facet akceptuje mnie w 100%. :-) Gdybym miała 80 kg też by mnie kochał, ale nie wyobrażam sobie przy nim tak wyglądać. Raz, że żle bym się czuła w tak obleśnym ciele, a dwa to zadbany mężczyzna, a sexy facet musi mieć sexy dziewczynę. :-)

"Gdyby mu coś nie grało to nie byłby ze mną tyle czasu. ", troche temu przeczy Twój następny post, ale nie będę sie czepiać. A co do ideału kobiecej wagi... Gusta i guściki, a o nich się nie dyskutuje.

Gość Paula12041204
Ok, miło było z Wami gawędzić. Miłego dzionka. Paaaa ideały :)

Gość Paula12041204
Chude czesciej sie puszczaja wiem to:P