Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black_chocolate

Test ciążowy

Polecane posty

Gość black_chocolate

Witam dziewczyny. Jestem tu nowa, mam nadzieję, że ktoś mi doradzi. Otóż kochaliśmy się z narzeczonym świadomie w dni płodne, bez zabezpieczenia. 1 września powinnam dostać @ ale ta się nie pojawiła, więc dziś rano zrobiłam sobie test. Po 5 minutach zobaczyliśmy 2 kreski. Jedna czerwona, druga trochę bledsza, różowa. Czytałam trochę i dowiedziałam się, że taki wynik można odczytać we wczesnym stadium, potem kreseczki mogą ściemnieć. Jak myślicie, czy to już? Oczywiście zrobię drugi test, ale już teraz chciałabym wiedzieć, czy miałyście taką sytuację, czy mogę już się cieszyć? Pozdrawiam :)

Gość powiedzzz
zrob drugi test ale na 1005 ciaza najlepiej idz jutro rano na badanie krwi bedziesz miec pewnosc 100%

Gość powiedzzz
nie 1005 tylko 100% mialo byc

Gość też wrześniowa mama :)
miałam dokładnie tak samo w styczniu 2011. za 2 tyg córcia skończy roczek zrób za 2-3 dni test, a najlepiej badanie krwi bętę

Gość moje zdanie też jest ważne
jesteś w ciązy,gratuluję!

ajj, ja jestem w takiej sytuacji jak Ty, 1.09 miałam dostać okres którego nie ma... test dwa dni temu negatywny. dzisiaj powtórze jeszcze... - mam nadzieję że jestem w ciąży... A Tobie gratuluję!:D

Gość black_chocolate
Mam zamiar zrobić test pod koniec tygodnia, może będzie bardziej wyraźny. Ale pierwsze symptomy już są- nudności, bóle brzucha i zachcianka na kefir, taki zimny, z lodówki :) Na razie nie mogę zrobić wyników z krwi, bo jestem u narzeczonego, ale w poniedziałek się tym zajmę. A dziś najgorsze- poinformować przyszłych teściów, bo moja mama już wie ;)

Gość kokoloro
gratuluję, to na pewno ciąża, tez tak mialam

Gość black_chocolate
Dzięki, dziewczyny :) Teraz już jestem niemal pewna, że będę mamą :)

ja wybieram się do apteki po test:) Mam nadzieję że ujrzę dwie krechy!:D i spotkamy się w majówkach 2013:)

Gość moje zdanie też jest ważne
oupss ale z tymi zachciankami to przesadziłaś,one pojawiają się i owszem ale dużo póxniej;) powodzenia

Gość black_chocolate
kiedy naprawdę mam ochotę na zimy kefir ;) może to nie od tego, ale zawsze zachcianka. Teraz będę szukać dziury w całym, taka już jestem ;)