Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość król karol kupił królowej karo

Czy nadwaga +5kg to powód, żeby przełożyć spotkanie z facetem poznanym w sieci?

Polecane posty

Mniej więcej +5kg. Super tragicznie nie jest, ale wiem, że jest chudszy ode mnie. Przekładać czy się tym nie przejmować?

nic nie przekładać facet wagą nie jest, ważyć Cię nie będzie myślisz, że kazdy chłop leci na kości? NIE! Odpicuj się na lachona i idz:D a jak sie okaże burakiem, olej :) POWODZENIA!!!

Gość RaZR
Gdy mi kobieta odwołuje spotkanie to koniec.

No, ale on jest chudy jak patyk i chociaz nawet gdybym ubrała obcasy (zapewne poniose śmierc na miejscu bo normalnie w nich nie chodze, ale sie poswięcę ;P)to watpie zeby to cos dało. Nie odwoływać, a przełożyć- góra 2 miesiące ;P

Gość żal mi ciebie
jesli takimi kryteriami oceniasz innych i uważasz,że inni maja takie same priorytety, to nie wróże dobrze twoim wyborom zyciowym.Dorośnij i zacznij używać rozumu, no chyba że masz 15 lat to jestem spokojniejsza,ze ci minie z wiekiem

ale to nie jest mój priorytet. chyba kazdy chce sie pokazac z jak najlepszej strony chyba co nie?

Gość żal mi ciebie
jak chcesz się pokazac z jak najlepszej strony to ubierz się ładnie, umaluj i przygotuj pare błyskotliwych tematów do rozmowy.Może błyśnij wiedzą o literaturze, filmie czy teatrze.Zaimponuj mu czymś innym niż walory zewnetrzne,jakimś oryginalnym hobby, pasja życiową niech facet dojrzy w tobie coś, co cię wyrózni spośród innych.

Gość RaZR
Słuchaj, siedze od roku na portalu randkowym i takich odwołań miałem dużo. SPotkanie proponuje maksymalnie po trzech rozmowach i jeśli dziewczyna nie przyjdzie, odwoła to urywam kontakt choćby nie wiem jak by mi się nie podobała. To brak szacunku do mnie. Nawet jeśli koleś poczeka dwa miesiące i dojdzie do spotkkania to jaki będziesz miała gwaranc że dojdzie do drugiej randki. Są takie kobiety które chciałyby najpierw pisać pół roku a później się spotkać ale ja takie eliminuje bo szkoda mi czasu pisać z kimś dwa miesiące a później na radnce stwierdzić że to nie to .