Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niki 2134

problem z nachalnych wspolokatorem z iranu

Polecane posty

Gość Niki 2134

od pol roku razem z moim chloapkiem dzieli mieszkanie z innymi ludzmi miedzy innymi gosciem z iranu, on tu sie uczy i pracuje w sklepie od 2 lat, chce zdac jakis tam egz i wyjechac do szwecji do swojej dzieczyny. a teraz do sedna sprawy, przez pol roku wszystko bylo ok ale ostanio temu z iranu odbilo i zaczal byc natertny wobec mnie, chce mnie przytulac i calowac, jaboje sie wychodzic do kuchni sama zeby go nie spotkac, ostanio przylazl do mnie niby cos tam pozyczyc(oczywiecie powiedzialm ze nie mam, chociaz mam) niby chcial przeprosic za swoje zachownie ale znowu chcial mnnie pocalowac!! co ja moge z tym zrobic?? zglosic do lanlorda( on naaprawde upeidliwy i sie go boje, siedze zamknieta w pokoju) moj chlopak duzo pracuje, ja na inne zmiane i sie mijamy, on ma z nim pogadac jak go spotka, ale nie wiem czy to cos da. doradzcie cos

Gość lolakkkalalaaaaa
a co się dziwisz-jak u nich kobiety chodza w czarnych namiotach-to u nas kawałek nagiej kostki powoduje,ze mu staje

Gość Niki 2134
cienkiego bolka to ty masz, ale dzieki za rade

Gość Evvvvvka
jakis ciapaty brudas zaczepia, całuje jego dziewczyne a ten ma z nim pogadac w wolnej chwili... ja pierdole zmieniłabym faceta w trybie natychmiastowym jak miałabym byc z taką cienką pizdą

Gość Niki 2134
chciałabym żeby pokazał mi swoje oko bo nie wiem jak to wygląda u innych nacji

Gość ebenyzer
sorry, ale twoj facet to ciota jak ktos wspomnial, jakis brudas z iranu sie do ciebie dobiera a on nie ma czasu zareagowac? tak mu pewnie na tobie zalezy buhahaha woli trzepac kasiore niz stanac w obronie wlasnej dziewczyny...porazka taki facet a ty tez jakas niedorobiona, sama bys mu strzelila w pysk i tyle

Niki 2134 - idz na policje. Arabom czesto odbija. Jej chłopak by go postraszył a następnego dnia arab zgwałciłby jego laske. Chłopak dobrze robi trzeba podstępem pozbyć się araba

Gość sledzik w masle
a co policja myslisz zrobi? pewnie poradzi sie ci przeprowadzic i tyle, jakie masz dowody na jego molestowanie? twoj chlopak powinien przemowic mu do rozumu i to czym predzej, jakis cienies z niego, ja kiedys pokazalem kolesiowi gdzie jego miejsce jak na dyskotece nachalnie napastowal moja eks dziewczyne mimo jej uslinych protestow, koles pozegnal sie z przednimi zebami...