Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby6tydzien

brak okresu!!!???

Polecane posty

Gość niby6tydzien

cześć, 28 lipca mialam ostatni okres, byl to dzien przed wyjazdem do tunezji, ok 20 sierpnia mialam plamienia.. wszystko wskazywalo ze okres sie zbliza ( mam takie objawy ) a tu nie ma.. mialam te plamienia przez 6 dni + troszke krwi. Nie było tego dużo, dlatego nie odczuwalam tez potrzeby zmieniania tamponów czy podpasek, tak jak przy normalnym krwawieniu. Aż pewnego dnia wyjmuje tampon i jest czysty.. po prostu tak jakby okres sie skonczył.. ale czy to był okres to nie wiem... 20lipca odbyłam stosunek, ostatni raz. No jak to idzie nazwac stosunkiem bo nie skonczylismy ;p musiałby być ogromny pech jakbym zaszła w ciaze przez prejakulat ;p objawów ciazy zadnych nie mam.. Miał ktoś taki przypadek??

Gość do autorki posta
a test ciazowy nie mozesz zrobic? takie plamienie, nie plamienie, okres, nie okres mialam przy ciazy pozamacicznej

Gość taka sobie jedna///
jak nie było stosunku po okresie , czyli po 28 lipca to jakim cudem ciąza?

Gość niby6tydzien
kupie test, ale odczekam jeszcze, bo na pewno negatyw wyjdzie.. powiadasz ciaza pozamaciczna.. hmm.. moze i byc, ale mowie nie skonczylismy.. jedynie co to ten prejakulat zostaje.. ale tez mowia ze male prawdopodobienstwo. tak "stosunek" był 24 l;ipca.. przepraszam, 24 ;) a 28 mialam okres. pomyslilo mi sie z 20 bo, tego 20 sierpnia dostalam plamien

Gość niby6tydzien
podnosze

Gość zal mi Cie
pierdolnij se w leb a nie pytasz ludzi na forum czy mozesz byc w ciazy.. ciezko pojsc ci do apteki po test? to tylko 10 zl!! kobieto!! testy pokazuja czy jestes w ciazy nawet 6 dni od zaplodnienia!

Gość o rany julek
tak, to ciaza, beda osmioraczki!

Gość Kavi6556464
autorka to pewnie gowniara ktora przezyla przygode z jakims facetem a teraz trzesie gaciami...

Gość Maminkaaaar
o rany julek dobrze mówisz :) zawsze mi sie smiac chce jak wchodze na tematy dodane przez zdessperowane gówniary a tam twoj wpis ;D