Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lękająca się

Prawie już chodzę po ścianach... zaraz zwariuję... co mam zrobić?

Polecane posty

Gość Lękająca się

mój facet jest muzykiem, uczy w prywatnej szkole muzycznej. Ma 23 lata a jego nowa uczennica jakieś 18-19... mówi, że jest profesjonalistą, kocha tylko mnie i zebym nie świrowała... ale jak tak sobie siedzą 2x w tygodniu po godzinie i grają na fortepianie to różne rzeczy mi chodzą po głowie muzyka przecież tak zbliża ludzi i ta intymna atmosfera takich lekcji... tylko we dwoje, mała kameralna sala, muzyka, ona młoda, on młody... czy ja przesadzam? Kobitki poradźcie... tak mi źle... To cudowny facet, wiem, że na pewno mnie kocha i wierzy w to, że potrafi być wierny. Ale ideały ideałami a życie swoje... Ona będzie kusić, nęcić, robić aluzje, ocierać się niby mimochodem... święty by uległ... Boję się, że zostanę zdradzona, porzucona... chociaż już samej zdrady nie umiałabym wybaczyć i bym odeszła...

Gość Lękająca się
odpisałam Ci tam coś :) jesteś mężczyzną czy kobietą? i ile masz lat?

Gość baby to ewidentne idiotki
ale prowo jest kiepskie :D

Gość Lękająca się
niby czemu to ma być prowo?

Gość Lękająca się
tzn...? że wykraczę jak będę tak mówić?

twój facet pewnie nie jest jakiś boski, a małolata może ma swojego faceta. a ty będziesz podejrzliwa i może się to źle skończyć.

Gość Lękająca się
o tym nie pomyślałam:D że może mieć swojego... byłoby miło... a że nie jest boski... inne uczennice na niego lecą i to jawnie... ale te są smarkate więc się tym nie przejmuję ;)

wyluzuj. na mojego faceta też laski lecą, ale w pracy ma istne gej party :D no ale może jakąś w metrze zapoznać, nieprawdaż? :P

Gość Przemysl to
Atrakcyjna laska moze miec facetow na peczki. Szczerze mowiac sa lepsze partie. :)

Gość Prawiczek 25 Śląsk
Prowo marne, bo jak ktoś ma 23lata ledwo coś rzępoli a nie uczy innych. 23 lata to jeszcze dyplomu nie ma? Jaka to prywatna szkoła?

Gość Lękająca się
ma jeden dyplom.... kilka razy był laureatem konkursów różnych... ma licencjat a ta szkoła jest prywatna, teraz robi magistra

Gość nie pitolcie
z 40% filmów na xvidos to z nauczycielami, nauczycielkami czy uczennicami także takie przy fortepiewnie -dziewczyna ma się czym zamartwiać :(