Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunet wieczorową nocą

po co się żenić? pytanie do kobiet

Polecane posty

brainstrorn - uważaj na siebie, bo z twoim podejściem masz duże szanse stworzenia zwiazku w ktorym spalisz się dla kogos, kto nigdy Twojego poświęcenia nie doceni i tylko maksymalnie wykorzysta jesteś idealną ofiarą dla skurwysyna ;) faceci to gnidy

Gość brunet wieczorową nocą
renkaa czytaj ze zrozumieniem, pisalem ze porazka jest slub w wieku przed 25

Gość Tańczę nocą na lawecie
A dlaczegóż to? To odpowiedni wiek na żeniaczkę.Geny jeszcze młode, ciało chrupiące :)

Gość brainstrorn
chyba masz troche racji. ogolnie, jestem ulozona i dobra dziewczyna. znaczy taka, ktora polubia rodzice, a jakos ciagle trafiam na takich, ktorzy chca mnie tylko wykorzystac. nie wiem, ale chyba cos w tym jest, ze przeciwienstwa sie przyciagaja!

gdybym miala kalkulować to najbardziej podobalby mi się ślub gdzie wiekowo facet jest po 30 a kobieta po 20 zreszta uważam, ze 10 lat roznicy między kobieta a facetem to najlepsza róznica facet 20-24 to rzeczywiście młodziutko jak na slub

Gość Renkaaa
Ale dlaczego co? ja zamierzam wziąć ślub przed 25 rokiem życia, mój narzeczony jest w moim wieku. Czemu niby porażka, bo co?

Znam kobiety po 30, które można chrupać i znam po 20 brzydkie, zaniedbane.Tak samo mężczyźni.Śmierdzący 20 i zadbany 40? Wybieram tego drugiego :) Ślub jest po to żeby on miał komu rozrzucać skarpetki,a ona miała komu marudzić :)

Autor kawaler czy żonkoś?

ja akurat nigdzie nie napisalam, że to porazka, każdy robi, co chce ale osobiście uważam, że facet powinien być bardziej dojrzały, cos juz przezyc, czegoś się dorobić, żeby mysleć o zakladaniu rodziny u kobiety mlodość jest zaletą, u faceta raczej doświadczenie

Gość Renkaaa
Pisałam do bruneta.

Gość jest pare powodow
Dla ktorych ludzie biora slub,ale ten prawdziwy powinien byc wedug mnie taki: kochasz kogos tak mocno iz jego dobro jest wazniejsze od twojego,chcesz zlozyc przysiege iz bedziesz kochac ta osobe nie tylko w slowach ale i czynach,szanowac jej poglady i sposob bycia wraz z wadami,chcesz z tym kims,jedynym byc tak bardzo ze nie wyobrazasz sobie zycia bez niej, i nawet jak staniecie jako para przed trudnymi momentami w waszym zwiazku to wiesz ze nie odejdziesz od razu,ale bedziesz się starac bo kochasz a nie dlatego bo tak wypada. Tak to widze i zycze kazdemu takiej milosci...