Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzmmmzzzmm

jestem załamana moim biustem :/

Polecane posty

Gość zzzzzzzzmmmzzzmm

mam bardzo małe cycki rozmoar b70. Biustonosza nie mogę kupic w zwykłym sklepie, bo tam same b75 ;/ Muszę miec duży push up żeby wgl było widac że mam wgl cycki. Wczoraj rozerwal mi się moj jeden stanik w ktorym chodzę i jutro nie mam w czym isc do szkoly. Przecież nie przyjdę nagle płaska jak deska. Mam jakies tam biustonosze, ale bez push up. :/ po za tym tyle kasy już wydałam na te biustonosze. Ostatnio kupiłam sobie rozmiar a90 bo nie wiedziałam jeszcze jaki mam :/ wydałam na niego 70zł. Pzniej baba w sklepie cisnęła mi biustonosz za 90zł z małym push up ktory optycznie pomniejsza jeszcze moje cycki. Wstydzę się wyjsc z domu :/ wysuka, chuda płaska deska. :// poki co to nawet nie stac mnie na stanik. Wydałam na te biustonosze kasę ktorą zbieram od początku wakacji. Jestem załamana..

Gość rrrrrrr
boze dziewczyno ile ty masz lat ze sie cyckami przejmujesz?

Gość artur mitchell
ale zdjęcie możesz dać ;)

Gość dziunia ef
Nie kupuj w ciemno - przecież zawsze możesz przymierzyć.

Gość kertunic
Ile masz pod biustem (zmierz ciasno i na wydechu) i ile w biuście? I idź do DOBREGO sklepu, bo w dobrym są rozmiary do miseczki K, z obwodami od 60, tu masz adresy: http://stanikowamapa.prv.pl/ Jak takiego sklepu nie masz blisko to pozostają zakupy przez net (jak już ustalimy, czy na pewno to ma być 70B).

Głupio to ci dopiero będzie jak pójdziesz kiedyś z facetem do łóżka i nagle zobaczy twoje plecy...... z przodu . Nie ma co oszukiwać samej siebie i musisz pokochac te dwa pryszcze. Małe jest piękne;p

Gość zzzzzzzzmmmzzzmm
17 jestem w 2 lic. Zawsze chodziłam z push up.. Po za tym wszystkie dziewczyny u mnie mają większe cycki.. Rozmiar biustonosza mam b70 bardzo dobrze na mnie leży. Bylam w jednym z dobrych sklepow i przymierzyłam chyba ze 100 biustonoszy więc na pewno b70

Gość zzzzzzzzmmmzzzmm
kinia tylko szkoda, że nie ma b70.. Rozmiar b75 kompletnie na mnie nie leży.

Gość mój i tylko mój
Jestes w takim wieku gdy się kobieta jeszcze martwi rozmiarem piersi:) Zmienisz nastawienie z wiekiem. Ja mam 65D i jestem zadowolona. nie chciałabym mieć większych co mi na starość będą zwisać:)

Gość zzzzzzzzmmmzzzmm
moj i tylko moj, a chodzisz z push up czy nie? Może ktoras ma mniejsze, ale chodzą z push up pewnie.. No i są takie dwie jakies dziwne, ktore chyba nawet stanikow nie nosz i są płaskie, ale one wgl dziwne..

Gość Mario Bolucci
nosze 65D. To nie jest duży biust. Nie noszę push-up, bo - szkodzi piersiom - nienawidze tej duzej ilosci gąbki na mysl o ktorej zaczynam się pocic. Noszę half-cupy, plunge czasem jakąś bardotkę. Kiedyś też myślałam, że mam mały biust, nosiłam 75b, bo taki był standard i wkurzało mnie, że gdy zakładam marynarkę to biustonosz się odpina. Okazało się, że miałam zły rozmiar. Nigdy się nie przejowałam swoim biustem, dobrze mi z nim było. Denerwowały mnie tylko moje stopy i czasami wyskakujące pryszcze na twarzy.

Gość zzzzzzzzmmmzzzmm
też kiedys nosiłam 75b ale nie leżał na mnie. 65D jest dla mnie trochę zaciasny. Kurde, ale ja się czuję jak decha bez push up wsrod koleżanek. Po za tym na pewno wszyscy by zauważyli, że miałam cycki a teraz ich nie mam ;/ w ogole to ja noszę raczej szersze podkoszulki i bez push up to kompletnie mi piersi nie widac..

Gość trelemorelefele
a ja noszę 70A i ja dopiero jestem płaska, od kiedy miseczka B oznacza, że masz pryszcze? Ty jakaś kopnięta jesteś, jak Ci 75B za luźne, to podszyj z obu stron przy zapinkach stanik i po sprawie !!

Gość lubielodyzapp
H&M ma biustonosze w rozmiarze 70B :) wiem,bo sama taki mam i właśnie tam kupuję ;) spróbuj też 75A lub 80 A ,bardzo podobnie wychodzą,a najlepiej po prostu przymierz przed zakupem :) pozdrawiam