Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawawwwwwwww

Pobawmy się w lekarza...

Polecane posty

Gość zabawawwwwwwww

napiszę wam co mi jest: mam 155 cm, jakieś 50-52 kg i brzuch jak w 6 miesiącu ciąży- 92 cm!!! (makabra, wszystkie kilogramy na brzuchu), jeszcze 3 miesiące temu było jakieś 81, czyli 10 cm, a nie zmieniłam odżywiania czy stylu życia jest mi często słabo jestem zniechęcona, brakuje mi energii często jest mi niedobrze, zbiera mi się na wymioty, ale nie wymiotuję robiłam test miesiąc temu- negatywny, okres dostałam, nie kochałam się w tym czasie, więc to nie ciąża

Gość zabawawwwwwwww
jak nie wypiję dwóch mocnych kaw rano nie jestem w stanie funkcjonować, kiedyś tak nie miałam włosy, paznokcie, skóra w takim samym stanie to wszystko te złe samopoczucie trwa od jakiś 3 miesięcy, a brzuch urósł tak jak pisałam w jakiś miesiąc taki, choć wcześniej też nie był chudy, ale nie aż tak

Gość zabawawwwwwwww
podnoszę

Gość lekarz lepkie łapki na macanki
A miska jaka jest kazdego dnia? Jesli nie chorujesz to w tym lezy problem. Wiele trzeba dopasowac pod siebie

Gość zabawawwwwwwww
co?????????????

ktorej czesci nie zrozumialas? miska=dieta

Gość zabawawwwwwwww
nie jem dużo, nie jem w ogóle słodyczy, fastfoodów i innych śmieci, nie piję gazowanych, fakt, pracę mam siedzącą, ale codziennie jestem na spacerze, a 2 razy w tygodniu na takim 10 kilometrowym, więc się trochę ruszam

bardziej mialem na mysli pelna rozpiske, pory karmienia i co lezy na talerzu ale raczej wyglada na wizyte w gabinecie

Gość zabawawwwwwwww
up

srup nie up zapytaj wrozbity macieja, moze Ci powie co Ci dolega na odleglosc

Gość Eufirion
Wyglada to raczej na jakis rodzaj rozregulowania hormonalnego.[Tylko na razie o trudno uchwytnej przyczynie]. Czy robisz sobie czasem u ginekologa badania typu usg?? Czy miałas juz wczesniej problemy z miesiaczkowaniem? Nieregularne okresy?? Czasem ich brak przez dluzszy czas-np. 3-4 miesiace??

Gość Eufirion
Z tym badaniem napisałem tak z uwagi na to czy lekarz przy jego okazji[jesli bylo]mogl ewentualnie zdiagnozowac cos z jajnikami. Poczytaj troszke o zespole policystycznych jajnikow .Czasem to właśnie temu towarzysza podobne objawy.Bez obaw.To sie leczy. I jeszcze jedno.To forum.Nie "bawmy sie"w lekarza tylko do niego idz.Tak bedzie najlepiej,uwierz.:)

Gość szczerbata Mariola
ciaża urojona albo rak:(

Gość magdy woogie boogie
masz po prostu zaparcia a to jest groźe bo wszystkie toksyny się odkładają zrób se dwa dwni sam kefir potem dzień same warzywa i owoce potem 5 dni głodówki z dużą ilością wody potem powoli wracaj do żarcia normalnego. Powinno sie samo wyregulować. Plus masaż brzucha dużo wody, spacery

Gość magdy woogie boogie
nie wiem z czego to się bierze ale pewnie twój organizm jest na coś czulony czegoś nie trawi. Musisz jeść cos co nie jest dla ciebie dobre. może to chleb, może mleko. Próbuj po kolei eliminować. Najlepiej zrób jak mówiłam Potem po kolei wprowadzaj nowe produkty żywnościowe - wtedy org bedzie oczyszczony i łątwo zauważysz po czym ci bedzie dobrze a po czym źle

Gość szczerbata Mariola
zrób se crp

Gość o kurcze ja tez tak mam
:o