Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna brytyjka

Ukraiński paszport dla dziecka urodzonego w anglii.

Polecane posty

Gość biedna brytyjka

kochani pomóżcie mi jestem brytyjką nielegalnie zatrudnioną na ukrainie. zarabiam pare tysiecy hrywien miesięcznie ale chciałabym uzyskać taki dokument i obywatelstwo dla dziecka by tu na ukrainie mogło lepiej żyć.

Gość jak jestes brytyjka....
napisz post po angielsku a pomoge ci :D Kretynku ty maly, ty nawet w ojczystym jezyku pisac bez bledow nie potrafisz. Wstyd, naprawde 😠

Gość hellokitty :P
buhahaha...

Gość luska z liverpoolu
zglosic sie do ambasadu ukrainy. Napewno ci pomoga :o

Gość biedna brytyjka
Poor british girl honey help me im british girl. illegal employed in UA. i have earn in UA a several thousend hryvna's per month. but i should to get a document or citizenship for my children. to here in UA life better.

Gość ksldfhgdsfgthtyyuythr
hehehe hryvnias

Gość blickibiri
You british chav get your fat ass back to UK where there is milk and honey. You will get all the benefits needed and a free housing. Make more brats with some junkie slash druggie and we will help you even more. Your sincerely Prime Minister of chavolandia =UK

Gość biedna brytyjka
nie jestem chavsem wypraszam sobie chce godnie żyć w jueju :).

Gość piszczlaka
jestes chavem i nosisz pewnie dres rozowy z pluszu i croydon facelift LOL nie chcemy ciebie w ukeju zostan lepiej na ukrainie pokrako

Gość biedna brytyjka
do tych dziadów nigdy nie wróce tu w UA to się żyje i nie ma chavsów

Gość ptaczka
A Ja mam pytanie czy dziecko polskie urodzone na ukrainie ma prawo do ukraińskiego obywatelstwa i otrzymania ukraińskiego paszportu chce by miało lepsze życie.

Gość plenerowy przyjaciel
Masz tu wikipedie przeczytaj sobie jeśli znasz ukraiński. http://uk.wikipedia.org/wiki/Укранське_громадянств Znalazłem coś dla ciebie na forum gazety po polsku. Re: obywatelstwo polski i ukrainskie jednoczesnie insignia928 06.07.11, 11:31 Odpowiedz dziecko może mieć dwa, tylko tak naprawdę po co? będąc obywatelem polskim, dziecko może jeździć na Ukrainę bez ograniczeń, ponieważ dla obywateli polskich wizy nie obowiązują. wystarczy wyrobić dziecku paszport i mozna swobodnie przekraczać granicę. zanim podejmiesz decyzję, nprawdę się zastanów, czy jest dziecku potrzebne obywatelstwo Republiki Bananowej (czyt. Ukrainy), jeżeli stwierdzisz że tak, to odpowiedz sobie na pytanie w jakim celu. Gdyż, jest to niewiarygodne, ale prawdziwe: na terenie Ukrainy w lepszej sytuacji się jest, gdy jest się obywatelem EU, a nie UA ;-)))