Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsdkjnsdn

Czy zauważyliście, że jeśli dzielicie się czymś z kimś innym np mowicie znajomym

Polecane posty

Gość nsdkjnsdn

o rozmowie kwalifikacyjnej, albo egzaminie na prawo jazdy to wtedy to się nie udaje. Może lepiej zatrzymać wszystko dla siebie i się nie dzielić to wtedy jest większa szansa, że się uda...?

Gość ja sie nie dziele ale nie dlat
ego, zeby nie zapeszac itp., ale ogolnie nie skarze sie i nie informuje innych ludzi o porazkach. Po co maja wiedziec, ze mi cos nie wyszlo? to moja sprawa, chwalic sie nie ma czym

Gość nsdkjnsdn
Ale tu nie chodzi o mowienie o porazkach tylko dzielenie sie typu: idę na ważne spotkanie...i wynik tego raczej nie zalezy od tego czy sie komus powie czy nie (moze nie ma takiej presji, nie wiem..)...a kwestia zapeszenia... hmm...moze cos w tym jest.

Gość 4erfd3
A jaki to ma wpływ że o tym powiesz?wierzysz w jakieś czary czy co?:)że oni ci żle życzą i ci się nie uda?A co do drugiej wypowiedzi to też nie rozumiem,wiadomo jakiejś znajomej nie trzeba mówić o porażkach ale przyjaciołom ,bliskim dlaczego nie?W takich sytuacjach powinni wspierać od tego są,nie ukrywam że lubię się komuś wygadać jak mam problem.

Gość a ja nie jestem za tym bo
rozmowa kwalifikacyjna to jest jedynie podjęcie próby zdobycia pracy i jeszcze nie znalezienie pracy, takich rozmów zazwyczaj trzeba odbyć wiele zanim się dostanie prace więc po co inni mają być na bieżąco z moimi wysiłkami Egzamin na prawko jeszcze gorzej bo mówiąc o tym że podchodzę do egzaminu sama się narażam niepotrzebnie na większy stres bo oprócz stresu samego w sobie to jeszcze dodatkowo mam presję żeby nie zawieść rodziny a przed znajomymi nie wyjść na nieudacznika, szczególnie jak się podchodzi do egzaminu parę razy z rzędu

Gość dck
a ja uwazam, ze cos w tym jest :)

Gość do..
też nie lubie zapeszać..

Gość 4erfd3
to fajnych macie przyjaciół i rodzinę jak w razie porażki was wyśmieją albo uznają za nieudacznika...

ja za kazdym razem jak ide na egzamin z prawka to nie zdaje. i za kazdym razem sie chwalilam ze ide na studia to tez mi nie wychodzily. a bylam na studiach dwa razy i mi nie wyszlo

Gość 4erfd3
poza tym jak można wierzyć w jakieś głupie przesądy,tak jak z czarnym kotem,albo swędzącym uchem:D naiwni:D

Gość dama w sukni1992
autorko zgadzam sie z Toba, ja też wolę nie zapeszaać ważnych rzeczy.