Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v df rgb ebeb

Wkurzająca, zazdrosna dziewczyna szwagra

Polecane posty

Gość v df rgb ebeb

no juz nie mogę z ta babą!!!!! ubzdurała sobie, ze musi pokazać , ze jest lepsza ode mnie, we wszystkim i chce mmnie wciągnac w jakas chora rywalizacje. A ja sie nie daje ale mam juz jej dosc i jestem zmeczona jej zagrywkami i tym ciaglym warczeniem :( laska jest straszna ja mam prawie 30 lat i nie dam sobą pomiatac a ona cyrki robi, ze ja jej nie szanuje i ze mam ja przepraszac nie wiem za co smarkula ma 22 lata a mentalnosc 7 latki co z taka idiotka robic??? jak za moimi plecami mnie oczernia tylko co chce tym osiągnac? jakies pomysly?

Gość v df rgb ebeb
czy ktos miał w rodzinie taki przypadek ?? to tylko dziewczyna szwagra, niby zadna rodzina ale doszlo do tego, ze szwagier do własnego brata ( czyli mojego meza) sie nie odzywa a on tyle mu pomagal i dzieciak jeszcze mu kase od 2 lat wisi i oboje sie dra, ze nam tylko o kase chodzi a tu chodzi o zasade, ze sie oddaje a nam te pare stow kolo tylka lata

Gość siedem morz
dobra, dobra lepiej napiszco przeskorobalas, bo swieta na pewno nie jestes napisz nam za co ona uwaza ze powinnas ja przeprosic

Gość v df rgb ebeb
za to, ze nie dałam sobą pomiatac a ona poczuła sie urazona zaczeło sie od tego, ze mój wtedy narzeczony chory na padaczke skarzył mi sie ze we własnym mieszkaniu nie czuje sie dobrze, bo on ma mały pokoj a drugi zamieszkiwał jego brat i sprowadzał ja na noc ale zeby nie bylo ze jestem jakas sztywniara. Laska tam praktycznie mieszkała, zyła na koszt mojego meza i jeszcze lazila naburmuszona powiedziałam o tym tesciowej a ona młodym zrobila jazde i o to cała afera

Gość To sie wyprowadz
Dobrze zrobilas. Ignoruj jej humory. Tez mam taka pizde w rodzinie od strony meza, ignoruje jej gierki. Wkurwia sie, ale co, kilka minut i musi cicho siedziec.

Gość Majster111
jaki jest w łożku facet chory na padaczkę?

Gość siedem morz
ale wjaki sposob zyla na koszt twojego meza? bo zuzywala wode i prad? :D

Gość v df rgb ebeb
obiadki, nasze wspolne wyjscia, za ktore placił mój maz, przynosila pranie co tydzien, żarła całymi dniami

Gość v df rgb ebeb
to było codziennie potrafiła jechac na weekend do domu a pranie tu przynosic

Gość pytamni
i co z tego przynajmiej szwagier miał ruchanko nie musial chodzić na dziwki

Gość Niestety ja tez tak mam.
Z bratowa mego faceta.

Gość ksennaaaaaaaa
cos mi sie zdaje, ze to ty sie tej dziewczyny za bardzo czepiasz, a ona proboje sie bronic

Gość v df rgb ebeb
ale co ja sie jej czepiam jak ja sie do niej nie odzywam i musiałam poblokowac na portalach roznych bo co chwilka były jazdy np o fotki z naszego wesela , ze ona gdzies na nich tam była i kazała mi to kasowac!!! jakas nienormalna