Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaaaa19

Gdzie znalezc fajnego faceta? Większość to narkomani i nudziarze :(

Polecane posty

Gość młodaaaa19

gdzie mam szukac? Wiekszosc mlodych facetow to narkomani. Widze to po swoich znajomych blizszych i dalszych. Alkohol i papierosy normalka od podstawowki. Teraz jest moda na marichuane, prawie kazdy pali. Niektorzy ciagle łykają leki typu acodin, psychotropy, a nawet kokaine i amf. Wiekszosc jest takze nudna...tylko seks kasa 'ten sie najebal, tamtego okradli ' jedyne wyjscie to faceci mocno wierzacy ale ..spotkalam sie raz z takim ...porażka, wole byc samotna. Jestem spojna, cicha, niesmiała, domatorka, nie pije bo nie lubie. Mam nietypowe zainteresowania jak na osobe w moim wieku...wiekszosc mysli,ze jestem nudna bo nie imprezuje. Eh :(

Gość Marxianr
jestem przeciwiestwem wszyskiego co napisałaś.Bo wiekszość osób idzie za tłumem i udają ,zmieniają kogoś kim nie są.Ja też taki byłem do lat 13 ale potem postanowiłem iść własną drogą nie patrzac na innych i byc poprostu sobą.To dużo kosztuje i wiele być może traci.Nie wszyscy faceci są tacy sami.Trzeba sie tyko dobrze rozejrzeć.

Gość Marxianr
"Jestem spojna, cicha, niesmiała, domatorka, nie pije bo nie lubie. Mam nietypowe zainteresowania jak na osobe w moim wieku...wiekszosc mysli,ze jestem nudna bo nie imprezuje." jesteś ideałem normalnej kobiety nie jest ważne co inni myślą o tobie.Rozwijaj swoje pasje ciesz sie z każdego dnia to od ciebie zależy z czego będziesz czerpać radość.Co do faceta nieszukaj na siłe.Zaufaj przeznaczeniu.

Gość aSfdsvvs
a w jakim wieku szukasz faceta?

Gość młodaaaa19
w wieku 35lat

Gość młodaaaa19
musi mieć dużą pałeczke

Gość młodaaaa19
duży penis == duży orgasm

Gość młodaaaa19
Jem kUPE:))

Gość Jestes idiotką
:) znajdz sobie takiego w wieku swojego ojca :D ludząc sę że nie zapali marychy :D