Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaja

odezwać się czy olać?

Polecane posty

Gość niezdecydowanaja

spotykaliśmy się kilka miesięcy, raczej rzadko - raz na tydzień lub dwa, ale codziennie dzwonił, pisał... teoretycznie nie byliśmy parą, żadnych deklaracji czy wyznań - ot taki luźny układ, nie ukrywam, że po części także dla seksu dwa tygodnie temu nagle przestał się odzywać, jakby zapadł się pod ziemię, zero telefonów, smsów, ciągle niewidoczny na gg i facebooku. Rozumiem, że nie chce się już ze mną spotykać i nie chce mieć żadnego kontaktu, takie jego prawo. Chciałabym jednak, żeby jak dorosły, dojrzały człowiek po prostu powiedział, że to koniec zamiast zachowywać się jak jakiś gówniarz. Trochę mnie ta sytuacja zaskoczyła i podirytowała - mam ochotę złamać wszelkie swoje zasady i raz odezwać się pierwsza, tylko po to żeby powiedzieć co myślę o takim zachowaniu. Myślicie, że to ma jakikolwiek sens? nauczy typa czegoś na przyszłość?

Gość oejciec
Nie.Nic to go nie nauczy. Nie zawracaj sobie nim głowy.Jeżeli się odezwiesz, nawet w celu pojechania mu to będzie to świadczyło o tym, że jednak w jakimś sensie Ci zależało, że jego zachowanie Cię uraziło.Nie dawaj mu satysfakcji. On się nie odzywa, zapadł się pod ziemię.Sprawa jest prosta-nie chce się z Tobą spotykać, ewentualnie za jakiś czas przypomni sobie o Tobie i będzie chciał kontynuować spotkania w wiadomym celu. Utnij znajomość raz na zawsze.

Gość niezdecydowanaja
pewnie masz racje - tylko niepotrzebnie dam mu satysfakcję a świata i tak nie naprawię. nie mogę jednak pojąć dlaczego niektórzy zachowują się tak po szczeniacku, potrafi mi ktoś wyjasnić?