Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja rodzinka

Serial MOJA RODZINKA- czy najmłodszy syn jest gejem?

Polecane posty

Gość moja rodzinka

CZy Michael jest gejem czy to tylko taki odcinek?

Gość ixyyyyyyyyyyy
jest gejem

Gość gdzie jest nick...
o jak fajnie,że ktos oprócz mnie to ogląda :) byłam pewna,że robi sobie jaja, ale po akcji z jego chlopakiem juz widac jest gejem. p.s co z Nickiem? :(

Gość ixyyyyyyyyyyy
nie wiem ktory sezon ogladasz, ale w pewnym momencie on mieszka ze swoim chlopakiem niestety Nick jest tylko w pierwszych kilku sezonach, potem pojawiaja sie nowi bohaterowie, a szkoda, bo Nick byl najlepszy

no tak , żadna współczesna rodzina nie może obejść się bez geja w swoim składzie :) A pamiętam sezon i to jeszcze nie tka dawno , kiedy Majkel wmawiał jakiejś policjantce ,ze jest huragan i tylko u niego w łóżku jest najbezpieczniej :)

Gość gdzie jest nick...
ja pamietam jeszcze niedawno patrzyl sie lubieznie na swoja siostre albo kuzynke nie pamietam bo ich nie odrozniam, nie przypuszczalabym ze to gej fakt nick najlepszy. bez sensu bez niego :(

Gość ze co????????
wiec jak to jest z nimi w ostatniej serii Nick> co z nim? co robi? Michael> jest gejem??? poważnie? a co z ich siostrą? wyprowadzila się, ale czy ulozyla sobie zycie? jest z kims?

oj Nicka to juz od dawna nie ma i chyba nie wraca w ostatnim sezonie Michael jest gejem a Janey co chwile sie gdzies przewija, ale nie wiem czy akurat w ostatnim sezonie, bo nie ogladam ich po kolei

Gość ze co????????
nie wiem która serie ogladam, lubilam poczatkową z cala rodziną, a pozniej jak przyszla ta Abby i jej adorator albo tez zombiak co z nimi mieszkał bleee :O wk...sie i przestalam ogladac, draznily mnie te postacie jestem tylko w szoku co do orientacji Michaela, w ogole nie zapowiadal sie na geja i mam wrazenie, ze scenarzysci czyniąc z niego geja odwrócili jego postac o 180 stopni

Gość ze co????????
wlasnie oglądam :)

Gość michael harper
szkoda, że powtórki :O powiem wam zakonczenie bedzie takie: Susan i Rupert znajda wspolny jezyk i pojada razem do toskanii :)

Gość ze co????????
jaki rupert? a co z \benem?

Gość ze co????????
aaa zakonczenie odcinka, a mi chodzi o calosc, czyli jak sie skonczy ostatni odcinek? :)