Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figa z maczkiem

praca za 900 zl.

Polecane posty

Gość figa z maczkiem

mam pytanie,czy wzielibyscie prace na 1/2 etatu za 900 zl brutto w zawodzie czy wybralibyscie bycie sprzataczka za 2500zl brutto ? to wynagrodzenie jest spowodowane redukcja stanowisk i przeniesieniem na nizszy szczebel a kodeks pracy nie pozwala na zmiane wynagrodzenia w takim przypadku. ta druga opcja daje szanse na przeniesienie jak sie cos zwolni,a ta 1 sza daje szanse na pelny etat w przyszlosci. w obu przypadkach nie ma 100% pewnosci co do przeniesienia i czasu

Ja wolałabym w swoim zawodzie za 900, ale wszystko zależy od Twojej sytuacji materialnej i od priorytetów :)

Gość lekarze czesto
to zalezy jak z kasą u ciebie. 900 brutto to na rękę 740 zł. Duzo to to nie jest. Może wez i szukaj coś dodatkowo...

Gość bartkowaa0
Ja bym wybrała 2500zł

Gość figa z maczkiem
sytuacja materiana jest hmm skomplikowana.wlasnie kupilismy mieszkanie,za rok slub i 30 tys do oddania,. do tego remont od podstaw.dodam ze obecnie ciagne obie prace ale niedlugo bede musiala z jednej zrezygnowac bo nie podolam czasowo. jako sprzataczka cierpi moja dusza..czasem poplakuje jak o tym mysle.nikomu nie powiedzialam co wlasciwie robie bo sie wstydze . z drugiej strony za te 600 zl to ja co najwyzej czynsz oplace

Czyli nie masz wyjścia i na razie powinnaś wziąć sprzątanie, a w międzyczasie szukać czegoś innego

Gość nie wioemmmmmmm
jasne ze wolalabym byc sprzataczka za 2500