Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzakus

nadżerka !

Polecane posty

Gość zuzakus

Ginekolog robiła mi cytologie bo mam "ogromną nadżerke" ale okazało się w wyniku, że jest w normie i doktor stwierdziła, że nie jest do leczenia mimo tego, że jest taka "straszna i rozległa" co nawet było napisane w wyniku - nadżerka grupa 1 bardzo rozległa. Nie wiem co mam teraz robić bo mam dolegliwości bólowe podczas seksu (piecze przy wejściu do pochwy) i po kontroli okazało się, że nie mam grzybicy więc to nie to, a czytałam, że wiele dziewczyn tak ma właśnie przy nadżerce. Co w takim razie moge z tym zrobić?

Gość zuzakus
a przepraszam, nadzerka 1 stopnia, II grupa cytologii

Gość zuzakus
Nie bardzo mnie na to stać zeby sobie latać prywatnie po lekarzach... ona mówi, że narazie nie trzeba z nią nic robić. A to możliwe, że to od nadżerki ten dziwny ból? taki jakby piekący, na początku pochwy

Gość zuzakus
Niby nikt, ale żeby dostać się gdzie indziej za free to musze się tam przepisać i tak się przepisywać do każdej przychodni to nie jest chyba dobre rozwiązanie. zadnej historii choroby, każde badanie gdzie indziej aż się znajdzie taki co na moje życzenie zacznie leczenie nadżerki, która podobno nie jest do leczenia.

Wyszukujesz sobie problemy z dupy. Rejonizacji nie ma, możesz sobie iść gdzie chcesz. Ksero dokumentacji to też nie jest jakiś wielki problem. Moja siostra miała bardzo małą nadżerkę, cytologię prawidłową i lekarz jakoś nie twierdził, że nie trzeba leczyć. Na co czekać? :o

Gość zuzakus
Jest rejonizacja. Jak poszłam do innej przychodni z pólpaścem - bo moja nie funkcjonuje w weekendy - to mieli wielki problem, ze moga przyjac tylko w NAGLYCH PRZYPADKACH i nie mogli sie zdecydowac czy polpasiec do takich nalezy, wiec jednak tak hop nie ma.

Gość Perw mobilna
Masz jednego lekarza pierwszego kontaktu i z tym może być problem. Ale nie w przypadku ginekologa, możesz sobie i na drugi koniec Polski pojechać.