Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciówa

Zakochałam się w nowym sąsiedzie którego nie znam.

Polecane posty

Gość Gosciówa

Do mojego bloku wprowadziła się nowa rodzina.Rodzice z synem i córką.Zakochałam się w ich synie -Kacprze.Jego siostra ma 8 lat i koleguje się z moją siostrą.Kacper ma 14 lat a ja 13.Chodzimy do tej samej szkoły,jak widzę go w szkole normalnie serce bije mi strasznie szybko,pocę się i mam "motylki w brzuchu" .Nie umiem oderwać od niego wzroku:( On też często na mnie patrzy,a jak ja na niego patrzę szybko odwraca wzrok.Nie mówiłam nic moim koleżankom bo one uważają ze jest brzydki.Ale one chyba coś podejrzewają.To chyba przez to że gdy słysze imię Kacper usmiech pojawia się na mojej twarzy i nie mogę przestać się uśmiechać :) Co mam zrobić?? Jestem nieśmiała:(

Gość Zarssema
Masz 13 lat, kiedyś się musiałaś zakochać. Są dwa warianty: Zapoznać się z nim (przez znajomych, czy banalne pytanie typu "Masz pożyczyć cyrkiel?"). Olać to. Marzyć sobie w spokoju, leżąc bezpiecznie w łóżku, z dala od wścipskich koleżanek, wzdychać sobie przez następne kilka tygodni, a potem przejdzie. Polecam drugi wariant, nie ma co przewidywać wielkiej miłości w tym wieku, lepiej poczekać i mieć miłe pierwsze wspomnienia z kimś innym.

Gość Gosciówa
ok,dziękuję za rady ;)

Gość Gosciówa
Z góry mówię ze nie zakochałam się w nim bo jest "super przystojny,słodki" itd... Szczerze mówiąc nie jest za ładny :| Wszystkie moje przyjaciółki mówią ze jest strasznie brzydki :( A ja i tak jestem w nim zakochana

Gość Mała-nieśmiała
Przy zauroczeniu wygląd często ma małe znaczenie. Do tego stopnia, że z czasem zaczynasz nie tyle akceptować pewne wady, ale wręcz je kochać.

Gość Gosciówa
A więc jestem zakochana :o ojejj

Gość Gosciówa
Uf...Wyznałam przyjaciólce że jestem w nim zakochana :)