Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerina881

Propozycje drinków

Polecane posty

Gość katerina881

Znacie jakis pomysł na drinka lekkiego?? żeby kaca jutro nie było

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
martini biale i sprite w proporcji 1:2 pycha

Gość jkhgfd
Nie wiem po co komu drink z 25ml wodki Sam tonik smakuje tak samo jak te 25ml ktorych i tak nie poczujesz :D

Gość i mi sie to nie podoba ;/
ja biore szklanke 350ml nalewam bulgarskie cos 40% potem sok do polowy, znowu to bulgarskie, znowu sok i sie pije, wstawia bezbolesnie i bez kaca

Puszka mleka kokosowego+taka sama ilość mleka+taka sama ilość wódki+cukier puder do smaku - wymieszać, wstawić do lodówki - pycha ! lub Miąższ z arbuza zmiksować, włożyć na chwilę do zamrażalki, potem dodać wódkę - ilość wedle uznania. lub wódka+sok pomarańczowy+bols niebieski

Gość jkhgfd
mleko kokosowe....a dupa rośnie :]

Gość jkhgfd
Oczywiście , zwlaszcza z alkoholem ktory zaburza metabolizm tłuszczy :D

Gość ssssssssssuussssss
jak ktoś chce drinka dobrego to nie zastanawia się czy mu dupa od niego rośnie tylko ma smakować, dawać szum!

jasne, że tak! ja jak mam wybierać miedzy dobrym drinkiem a paczką chipsów, wybiorę drinka, a dupa niech rośnie, przynajmniej będę wesoła i miło spędzę czas, a nie będę się zastanawiać, czy za dużo oby nie zjadłam, popadając w obsesje;d

Gość piwoszkaNa102
Ja drinków robić nie potrafię, piję Radler Warki, mix piwa i lemoniady, bardzo dobry mix zresztą a mieszać nie trzeba :D

To jest idealne rozwiązanie na szybkie, niezapowiedziane spotkanie. ale jeszcze polecam dodać np. lodu i limonki... każdego powali z nóg :D

Całe lato piłam radlera z lodem i cytryną :) chyba dzisiaj sobie sobie takiego drinka dla przypomnienia lata zrobie :)

To ja już wypróbowałam Radlera przy kominku :D Chłodne wieczory, coraz szybciej ciemno, więc często siedzimy przy kominku, oglądamy filmy no i pijemy nasze ulubione piwo z wakacji ;)

Gość witkowskii
ja znam prosty i smaczny drink, wystarczy połączyć Sodę Mojito (napój w puszkach, nowy na rynku) z wódką. Pobudza i świetnie smakuje!

Gość A ja jadę
Radler ma tylko 2 % można się tego napić jedynie przy dużym upale takie schłodzone dobrze smakuje .

Gość Ble ale Ble
Polecam także kociołek panoramixa haha :D

40ml wodki, 20ml amaretto, 20ml smietany i 20ml mleka kokosowego do blendera wkladasz kilka kostek lodu i pozostale skladniki - miksujesz i przelewasz do koktajlowki - pycha o o 40ml wodka 20ml likier blue curacao 60ml sok pomaranczowy 30ml sok cytrynowy badz ananasowy 10ml syropu - obojetnie jaki byle kolorowy :D o o syrop wlewasz do koktajlowki, do szejkera wkladasz ze 3 kostki lodu i sok pomaranczowy z cytrynowym, przelewasz powoli do najlepiej po szkle ( wiecie o co mi chodzi ) tak zeby sie syrop nie zmieszal z sokiem, na koniec potrzymujac lyzeczka przelewasz powoli blue curacao - pycha o o powinno Wam wyjsc cos takiego - tyle ze duzo ladniejsze :P http://lifeislife.pl/media/przepisy-na-drinki-21.jpg

40ml wodki, 20ml amaretto, 20ml smietany i 20ml mleka kokosowego do blendera wkladasz kilka kostek lodu i pozostale skladniki - miksujesz i przelewasz do koktajlowki - pycha o o 40ml wodka 20ml likier blue curacao 60ml sok pomaranczowy 30ml sok cytrynowy badz ananasowy 10ml syropu - obojetnie jaki byle kolorowy :D o o syrop wlewasz do koktajlowki, do szejkera wkladasz ze 3 kostki lodu i sok pomaranczowy z cytrynowym, przelewasz powoli do najlepiej po szkle ( wiecie o co mi chodzi ) tak zeby sie syrop nie zmieszal z sokiem, na koniec potrzymujac lyzeczka przelewasz powoli blue curacao - pycha o o powinno Wam wyjsc cos takiego - tyle ze duzo ladniejsze :P http://lifeislife.pl/media/przepisy-na-drinki-21.jpg

caipirinha preta - tez dobra o 50ml czarnej wodki 1 limonka 2-3 lyzki zoltego cukru zmiksowane lod ( 1/3 szklanki ) o o kroisz limonke na 4 kawalki, wrzucasz do szklanki, dodajesz cukier i ugniatasz limonki, wsypujesz lod i zalewasz czarna wodka - mieszasz i mniam mniam ;)

Gość krzychuu
ja podobnie jak witkowskii ostatnio na szybko, po pracy przyrządzam sobie drinka z Sodą, najczęściej Oran Sodę wybieram bo jej smak najbardziej mi odpowiada