Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość speedest

Zdjecia ex Waszych facetów:

Polecane posty

Gość speedest

Co byście zrobiły gdybyście zobaczyły gdzieś na kompie waszego partnera zdjęcia byłej dziewczyny? Zdenerwowałoby Was to,powiedziałybyście mu coś by usunął itp a może wręcz przeciwnie nie wzruszyłybyście się na widok fotek ,,było mineło...." Jakie są Wasze odczucia?

Gość sza_///
gdyby miał na tapecie to uznałabym, że trzeba się rozstać, gdyż on nie wyleczył się jeszcze z ex a ja nigdy nie lubiłam być druga

Gość speedest
dziękuję za odpowiedz;)

Mój ma na kompie od groma takich fotek i dopóki nie jestem narażona na ich oglądanie jest ok. Zdjęcia to zdjęcia.

Gość speedest
a skąd wiesz że ma wpadłaś na nie przypadkiem czy coś.... dzięki za odpowiedz

Gość fiku miku na patyku1
Demeterr za to on chętnie je ogląda- mając je na kompie, bo gdyby nie byly mu potrzebne to by się ich pozbył. Hahah dziewczyny przestańcie udawać ślepie idiotki bo tak faceci będą was traktować :P

Gość speedest
Tak właśnie się zastanawiałam co myslą dziewczyny gdy zobaczą takie foty... ktoś mi powiedział (dziewczyna) ze ona ma kogoś ale ma tez zdjęcia swojego ex gdyż to była cząstka jej życia i nie zamierza usuwać... hmm no nie wiem...Fiku miku na patyku a Ty jakbyś zareagowała;)

Moj ma pare fotek w starym alnumie w szufladzie swojej ex. Z reszta widzialam ja na zywo :-P Mnie to nie razi...

Gość fiku miku na patyku1
Kazałabym mu usunąć je z komputera ( aby nie były pod ręką ) niech sobie zgra na płytę i zagrzebie gdzieś głęboko na strychu.....oczywiście jeżeli były by to jakieś zdjęcia z wakacji. Jeżeli jej jakaś prywatna sesja to usunąć :P Nie można zacząć od nowa koncentrując się na tym co było....

Gość speedest
Widzę że zdania podzielone :P heh