Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żennn aaa dddaa

Widzieliście dzisiejsze Rozmowy w Toku ?? Wierzący prawiczek szuka żony. Zenada

Polecane posty

Gość żennn aaa dddaa

To jakas tragedia, chyba ze serio to byli podstawieni faceci. Nie wierze, ze ktos moze miec tak na..srane w glowie

Gość no faktycznie:-D
wierzacy I szuka zony I nie puszczal sie. To trzeba miec najebane pod kopula:-D

Gość no tragedia:-D
dlaczego tak cie to dziwi ? Czysta ciekawosc.

Gość facet szuka kobiety która się
nie puszcza i jak widać nadal jest sam

Gość no tragedyJa wielka
czy to dlatego, ze puszczalstwo jest w modzie aŁtorko ?

Gość żona dla olda hahaha
RWT to ściema, w internecie mozesz znalezc wiele osob ktore byly i za kase sciemnialy rozne historyjki. Moj mlodszy brat (18) dostal na portalu randkowym maila z TVN z zaproszeniem do programu o nastolatkach, zgodzil sie i w rozmowie wyszlo co i jak...podkoloryzują wszystko o 1000% procent a potem i tak wytną przed emisją i wychodzi takie gówno jak dzisiaj. A ''religijnym'' prawiczkom wspolczuje bo istnieje 90% szanse ze zdechną w samotnosci, 🖐️

Gość Kontakt do Andrzeja
www.facebook.com/andrzej.wokal to facebook Andrzeja który wystąpił w rozmowach w toku odcinek 2058. Myślcie co chcecie ale Andrzej to równy gość. Organizował przez rok darmowe karaoke dla młodzieży która mogła sobie przy sprzęcie pośpiewać, pomagał wielu ludziom jak mieli nóż na gardle. Pewnie i ściemniał niektóre rzeczy żeby pośpiewać. Znam go kilka lat i jest w porządku. Do kościoła chodzi przynajmniej go widuje w niedzielę. Ale jest taki ogarnięty na dyskoteki w Krakowie chodzi, no i na browara można z nim pójść.

Gość qeadzdwz
Szukać niedopuszczalność to skazanie się na samotność

Gość cycata blondyna powrót
do kościoła chodzą chorzy ludzie, ułomni psychicznie, słabi

Gość Kontakt do Andrzeja kumpel rf
w ww . facebook.com/ andrzej.wokal (napisane bez przerw) to kontakt do Andrzeja który wystąpił w tym odcinku. Znam gościa od kilku lat i wiem że jest w porządku. Może nie powiedział wszystkiego naprawdę. Nie wiem... Andrzej organizował dla młodzieży przez rok karaoke za darmo żeby mogli przy sprzęcie pośpiewać. Tachał te toboły przez miasto w każdy weekend. Pomógł wielu osobom które miały nóż na gardle- ciężką sytuację. Czasami widuje go w niedzielę w kościele. Ale jest taki że można z nim w nogę pograć, w siatę. Chodzi na dyskoteki np. w Krakowie. Można z nim pójść na piwo. To jest mądra bestia, tylko wydaje się niepozorny. Spory leń. Dużo rzeczy mu nie wychodzi w życiu. Może dlatego ma dystans do wszystkiego. Według mnie jest otwarty, ma ograniczone zaufanie, inteligentny, pomocny, czasami wkurzający, ma poczucie humoru.

Gość gość
Szukam kogoś na seksik teleofn. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksikualnymi. Moje zdjęcia są tutaj:http://www.sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksikualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki