Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Train

Brutalny seks

Polecane posty

Gość Train

Witam was. Razem z dziewczyna kochamy brutalny seks i wiem ze ona nawet coś w stylu "gwałtu" by chciała doznać. I mam do was pytanie czy macie jakieś pomysły na tego typu seks? Gdzie to zrobić? jak to zrobić? I jak do tego doprowadzić aby nie chciała seksu? Jestem Otwarty na każda propozycje. Jeszcze raz powtarzam abyście źle nie zrozumieli mnie, chodzi o to ze Moja dziewczyna chciała by doznać coś co będzie podobne do gwałtu.

Gość Train
Kiedyś nawet wspomniała że nie pogardziłaby nawet rurą od odkurzacza w swojej kuciapie, więc...Może jakieś pomysły?

Gość Train
lubi też 3 penisy w swojej kuciapce

Gość shar
Najlepiej znajdź jakieś miejsce na odludziu, tak żeby sąsiedzi się nie zbiegli sprawdzić co się dzieje :) Jeśli nie masz takiej możliwości to przygotuj mocną taśmę bądź knebel, żeby stłumić jej krzyki. Dobrze żeby to było takie miejsce którego ona nie zna. jakiś opuszczony dom, stara stodoła (tylko ostrożnie, bo takie miejsca lubią odwiedzać miejscowe pijaczki). Daj jej znać, że ma się tam stawić, np smsem. Tylko nie mów jej wcześniej, o swoim planie. Niech to będzie niespodzianka :) Bądź tam przed nią, zaczekaj na nią w ukryciu, odczekaj jakiś czas, a potem kiedy będzie się tego najmniej spodziewała zaatakuj ją, najlepiej od tył, tak żeby nie widziała Twojej twarzy. A dalej już będziesz wiedział co masz robić, powodzenia ;)