Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HaniaAnia855

sytuacja do dup*

Polecane posty

Gość HaniaAnia855

Moja matka nie pracuje- pracowała w swoim życiu może ze 2 lata, mój ojciec ma swoją firmę jak coś sprzeda to są pieniadze jak nie to nie ma. Wzieli kredyt na budowę domu, jest ciężko żeby go spłacać ze wzgędu na kryzys. Ja mieszkałam wcześniej ze swoim facetem w dużym mieście, pokłóciliśmy się więc wróciłam do domu w małym miasteczku. Moi rodzice stwierdzili, ze jak znajdę sobie tutaj gdzies prace to pomogę im oraz pomogę w spłacaniu kredyt za dom. Ja nie chce tam mieszkać (tam mieszkaja jeszcze 2 mojej babcie) to nie jest dom do mieszkania w dwie rodziny ( też ja i mój ewentualny mąż). Obrażają sie na mnie, nie odzywają się do mnie...Nigdy nie zaoszczedze żadnych pieniędzy jak bede spłacała ten kredyt...nigdy nie pójdę na swoje... :( Co mam o tym myśleć ? Boję się przyszłośći ze nie będę mogła stwozyc swojej własnej rodziny bo będe musiała im pomagac najpierw kredyt potem słaba emerytura... kuźwa czarno to widzę :( jak wyjśc z tej sytuacji ?

Gość niestety matoł
Ty zmanierowana CIPO! W głowie ci sie pierdoli z dobrobytu! Pod most gnido, może wtedy zmądrzejesz gówniaro!

matke do roboty pogonic, a Ciebie to nie powinno nawet interesowac.

Gość HaniaAnia855
Wiesz interesuje mnie to bo to są moi rodzice....ale....